Haberler

Öğle yemeğinden Solana’ya: İşte New York’taki NFT ATM’nin hikayesi

Jordan Birnholtz, NFT'lerin sanatçıların izleyicileriyle ilişkiler kurmak ve onlardan para kazanmak için yeni yollar yaratmasını sağlayacağını söylüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT’ler için yeni bir gelişme; Solana merkezli NFT pazar yeri Neon, New York’un finans bölgesinde bir NFT ATM’si kurarak insanlara NFT’leri elde etmek için çok benzer bir yol sundu.

Neon’un Kurucu Ortağı ve CMO’su Jordan Birnholtz, Cointelegraph ile yaptığı röportajda NFT ATM’nin nasıl hayata geçtiğinin hikayesini paylaştı. Birnholtz’a göre fikir, ekip üyeleri öğle yemeği yerken ortaya çıktı.

Birnholtz’un kendisi bir büyüme pazarlamacısı ve iş ortağı Kyle Zappitell, “eğlenceli ve erişilebilir deneyimler yaratmak için yazılım kullanma konusunda tutkulu olan” eski bir Xbox Mobile oyun mühendisi. Ancak bir NFT ATM fikri geçen sonbaharda takımın stajyeri Drew Levine ile öğle yemeğinde masaya yatırıldı.

NFT ATM, geleneksel ATM makinelerine çok benzer şekilde çalışır. NFT’leri makine üzerinden kredi veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Neon platformu aracılığıyla kullanabileceğiniz benzersiz kodları içeren kutuları dağıtacaktır. Paskalya Yumurtası kapsüllerine çok benzeyen alıcılar, kullanana kadar hangi NFT’yi aldıklarını bilmeyecekler.

Neon CMO, pazarları için Solana blok zincirini ucuz olduğu için seçtiklerini açıkladı. “Solana’nın üzerine inşa edilecek en iyi zincir olduğunu düşünüyoruz çünkü kullanımının ucuz olması, daha fazla içerik oluşturucu için büyük fırsatlar yaratması ve karbon nötr olması.”

Ayrıca platformlarına daha fazla sanatçı getirmeyi ve farklı şehirlerde daha fazla NFT ATM açmayı planladıklarını kaydetti. Birnholtz, “NFT’ler, çeşitli görsel, multimedya ve performans sanatçılarının izleyicileriyle ilişkiler kurmak ve onlardan para kazanmak için yeni yollar yaratmasına izin verecek” diyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.