Borsa Haberleri

OKEx Güvenilir Mi? OKEx Para Yatırma Yöntemleri Nelerdir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

OKEx, Hong Kong merkezli bir kripto para borsasıdır. Bize doğrudan borsadan sağlanan bilgilere göre, şu anda Malta’da bulunuyor.

OKEx Detaylı İnceleme

Malta, Estonya ve Cebelitarık ile birlikte, kripto borsaları için açık lisans gereksinimleri olan Avrupa’daki birkaç ülkeden biri. Malta kripto borsaları için lisans gerekliliklerini yayınlayınca, dünyanın diğer bölgelerinden birçok borsa tıpkı OKEx gibi Malta’ya taşındı.

OKEx “şöhret iddiası” tek duraklı bir mağaza olduğu anlamına geliyor. Burada hem spot alım satım (yani normal alım satım) hem de türev alım satım işlemleri yapabilirsiniz. OKEx aynı zamanda dünyanın en büyük kripto spotu ve vadeli işlem borsasıdır.

ABD’li yatırımcılar bu borsada işlem yapamazlar. Dolayısıyla, ABD’li bir yatırımcıysanız ve OKEx’te işlem yapmak istiyorsanız, işlem yeri seçiminizi yeniden gözden geçirmeniz ve diğer en iyi kripto borsalarından birini seçmeniz gerekir. Yine de çok üzülmeyin, bu borsanın yaptığı alım satım türünü sunan başka birçok yer var.

Likidite

Bu borsa, işlem hacmi açısından düzenli olarak ilk 5 borsadan biridir, yani burada gerçekleştirilen kripto para emirleri önemli miktarda para değerindedir (nadiren günde 1 milyar USD’nin altındadır). Bu borsa böylece burada ticaret yapan tüm yatırımcılar için çok avantajlı olan aşırı likidite sunar.

18 Temmuz 2019’da, bu işlem platformu dünyanın en yüksek 24 saatlik işlem hacmine sahipti: 2,47 milyar ABD doları.

Son güncellendiği tarihte, Coinmarketcap’a göre 24 saatlik işlem hacmi kabaca aynıydı (2,54 milyar ABD doları), ancak bu tarihte yalnızca OKEx yer no verdi. Genel bir göreceli pazar gelişimi gösteren listede 8.sıradaydı.

Mobil Destek

Borsanızın masaüstünüz için bir uygulama veya indirilebilir bir istemci olarak da mevcut olmasını istiyorsanız, doğru yere geldiniz. Bu değişim hem App Store’dan hem de Google Play’den indirilebilir. Hem Mac hem de Windows için bir indirme istemcisi olarak da mevcuttur.

OKEx Ticaret Görünümü

Farklı borsaların farklı ticaret görüşleri vardır. Ve “bu genel bakış en iyisidir” görüşü yoktur. Size en uygun ticaret görüşünü kendiniz belirlemelisiniz.

Görüşlerin normalde ortak noktası, hepsinin sipariş defterini veya en azından sipariş defterinin bir kısmını, seçilen kriptonun fiyat tablosunu ve sipariş geçmişini göstermesidir. Normalde alım ve satım kutuları da vardır.

Bir borsa seçmeden önce, size doğru geldiğini görebilmeniz için alım satım görünümüne bir göz atmaya çalışın.

OKEx İşlem ücretleri

Bu borsa tarafından tahsil edilen alıcılar için işlem ücretleri %0,15’tir. Bu ücret sektör ortalamasının biraz altındadır.

Sektör ortalaması tartışmasız %0,25 civarında, ancak şu anda işlem ücretlerini düşüren çok sayıda borsa görüyoruz. Sektör ortalamaları bu nedenle yavaş yavaş %0,15 ve %0,10’a doğru ilerliyor.

OKEx, aynı zamanda, işlem yapanlar için ücreti %0,10 olarak belirleyen bir indirim de sunuyor. Son olarak, herhangi bir tüccar, OKEx’te daha yüksek işlem hacimleri elde etmenin avantajlarının farkında olmalıdır.

OKEx, daha fazla işlem yaptıkça daha düşük işlem ücretleri ödediğiniz bir indirim sistemine sahiptir. Örneğin, spot ticaret yapan düzenli bir kullanıcıysanız, yukarıda belirtildiği gibi standart ticaret ücretleri alıcılar için %0,15 ve yapıcılar için %0,10’dur.

Ancak, 30 günlük 1.000 BTC’den fazla işlem hacmi elde etmeyi başarırsanız ve ayrıca 2.000’den fazla OKB jetonunuz (borsanın yerel jetonu) tutarsanız, alıcı olarak yalnızca %0.09 ve yapıcı olarak %0.06 ödemeniz gerekir. . Bu ücretler olağanüstü olmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca, sizi yalnızca 5.173 USD geri alacaktır.

OKEx Para çekme ücretleri

Bu ticaret platformu, BTC’yi çektiğinizde 0,0005 BTC tutarında bir para çekme ücreti alır. Sektör ortalaması BTC çekme başına 0.000812 BTC olduğundan, bu sektör ortalamasının önemli ölçüde altındadır. Bu borsanın para çekme ücretleri bu nedenle endüstri ortalamasından yaklaşık %40 daha düşüktür.

Para Yatırma Yöntemleri

Burada hem banka havalesi hem de kredi kartı ile para yatırabilirsiniz. Bu, özellikle yeni kripto yatırımcıları için faydalı olabilir ve aynı zamanda bu platformu, yeni kripto yatırımcılarının her zamankinden daha heyecan verici kripto dünyasına ilk adımlarını atabilecekleri “giriş seviyesi ticareti” olarak adlandırılan bir hale getirir.

OKEx Güvenilir mi?

Okex Güvenilir mi?, kullanıcılarına dijital varlık satın almanın, satmanın, ticaretini yapmanın ve saklamanın kolay bir yolunu sunar. Platform ayrıca kullanıcılara yüksek düzeyde güvenlik ve kullanıcı dostu ticaret deneyimi dahil olmak üzere çeşitli özellikler sunar.

Okex’in güvenilmez bir değişim platformu olduğunu gösteren hiçbir kanıt yok. Yüksek düzeyde güvenlik ve kolay ticaret deneyimi gibi çeşitli özellikler sunduğundan, kullanıcıların dijital varlıklarını platformda saklaması güvenli olduğuna işaret etmektedir.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.