Altcoin HaberleriHaberler

Olası Dogecoin Rallisi Ne Zaman? DOGE Yorum ve Fiyat Beklentileri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birimi Dogecoin, uzun zamandır beklenen performansı gösteremiyor. Son yakaladığı zirveden yüzde 20 uzakta olan DOGE, metriklerdeki son durumu güncellenerek yeni ralli senaryoları doğurdu.

DOGE Verileri Neyi Göseriyor?

Dogecoin‘de gün yüzüne çıkan “organik ralli” durumu Messari verilerine yansıdı. Dogecoin, ağ-değer-işlem oranı açısında oldukça ilgi çekici bir eğilim ortaya koydu. Basitçe ifade edilirse bu oran piyasa değeri ile işlem hacmi arasındaki ilişkiyi ölçer. NVT yüksek olduğunda ağ değerinin, ağda aktarılmakta olan değeri geride bıraktığı görülür. Bu genelikle uzun vadeli değerlendirmeler için kullanılır.

Messaridoge
Messaridoge

Bununla bu durumdaki en önemli kanıt Ethereum‘un aylık zaman çizelgelerindeki performansıdır. Fayda açısında Dogecoin elbette Ethereuma’un yanından bile geçemez ancak NVT dalgalanması popüler meme coin için olumlu sinyaller veriyor. Dogecoin’in gelişim açısından planları ve geliştirmeleri uzun vadede güçlü temeller vadediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dogecoin Nedir? DOGE Nasıl Alınır?

DOGE Yorum ve Fiyat Beklentileri

Popüler şaka kirpto para birimi Dogecoin, düşüş trendinde gitmesine rağmen hodl’ler piyasadan ayrılmadı. Ayrıca son birkaç haftada kısa vadeli katılımcı sayısı artmış durumda.

Dogecoin piyasasının mevcut durumu, popüler kripto para giyatının organik olarak artma potansiyeli barındırıyor. Bunun yanı sıra günün sonunda Dogecoin, bir meme coin’dir ve geçmiş eylemleri göz önüne alındığında kesin bir sonuca varmak büyük yanlışlık olur.

Dogecoin, Shiba Inu ile mücadelesini sürdürürken tahtının sallandığını görebilir. DOGE topluluğunun hype’ın Shiba’da toplanması ile eli kolu bağlanmış durumda.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.