HaberlerNFT Haberleri

OnlyFans, NFT’lerin Profil Resimleri Olarak Kullanılmasına İzin Veriyor

OnlyFans, kullanıcıları için NFT desteği sunmaya başlıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

OnlyFans, bir süredir kripto bilgi alanının temel yapı taşı olmaya devam ediyor. Sadece birkaç ay önce platform, tüm yetişkinlere yönelik içeriğin yasaklandığını duyurup bu kararından vazgeçti.

OnlyFans, yeni aldığı bir kararla artık kullanıcılarının Ethereum ağında onaylanmış olan NFT koleksiyonlarını profil resmi olarak kullanabileceklerini duyurdu. Ayrıca CEO Ami Gan, bu özelliğin NFT’lerin platform için yer alacağı rolü keşfetmedeki ilk adımı temsil ettiğini ifade etti.

Ancak şimdiye kadar, bu eklenen özelliğin ek bir güncellemeden farkı olmadığı görülüyor. OnlyFans, içerik oluşturucular ve hayranlar arasında her türlü etkileşime izin veren bir abonelik platformu olmasına rağmen, esas olarak bir NSFW ve yetişkinlere yönelik içerik platformu olarak ilgi gördü.

Bu nedenle, hayranların favori içerik oluşturucularının bir fotoğrafından ziyade tuhaf görünümlü Sıkılmış Maymunların veya CryptoPunk’ların resmini bulmaktan mutlu olup olmayacağı bir soru haline geldi!

OnlyFans içerik üreticileri güvenlik konusunda dikkatli olmalıdır. Fotoğrafların içerik oluşturuculardan çalınması ve ücretsiz kaynaklar olarak paylaşılması oldukça yaygın bir durum haline geldi.

İçerik hırsızlığı olasılığını ortadan kaldırmak için içeriğin şifresinin nasıl çözüleceğini ve blok zincirinde nasıl dağıtılacağını daha iyi düşünmeleri OnlyFans yetkililerinin düşüneceği bir durum gibi duruyor. En azından blok zinciri teknolojisini platforma entegre etmenin daha açık bir şekilde faydalı bir yolu gibi görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.