NFT HaberleriHaberler

OpenSea NFT Pazaryeri 10 Milyar Doları Aştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
OpenSea NFT pazaryeri 10 milyar doları aştı! NFT’nin artan popülaritesi ile NFT platformunun işlem hacmi hızla büyüdü. 8 Kasım 2021 itibariyle, OpenSea’nin NFT (homojen olmayan token) pazarındaki toplam işlem hacmi, işlem hacminin 1 milyar ABD dolarına ulaşmasından sadece 3 ay önce resmi olarak 10 milyar ABD dolarına ulaştı.

OpenSea NFT Pazaryeri 10 Milyar Doları Aştı!

Ethereum blok zinciri üzerine kurulan NFT platformu OpenSea’nin işlem hacmi önemli ölçüde arttı ve NFT son bir yılda oldukça popüler hale geldi. Aynı zamanda, kripto para piyasasındaki en büyük NFT pazarı olan OpenSea, lansmanından bu yana NFT’lerde toplam 10 milyar dolar sattı. Platformun ağustos ayındaki toplam işlem hacmi sadece 1 milyar dolardı.

OpenSea, açık ara önde gelen NFT platformudur ve mevcut işlem hacmi 10 milyar doları aşmıştır.

Diğer NFT pazarlarıyla (Ethereum tabanlı Rarible dahil) karşılaştırıldığında, OpenSea işlem hacmi açısından çok ileride. Rarible ve SuperRare NFT Marketplaces’ın işlem hacmi de sırasıyla 263 milyon ABD Doları ve 177 milyon ABD Doları olarak gerçekleşti. Ancak, Rarible ve SuperRare’in satış başına maliyeti de OpenSea’den çok daha yüksektir. Şu anda OpenSea platformunda 635.698 kişi, Rarible platformunda ise 83.810 kişi bulunuyor.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

NFT’lerin Artan Popülaritesi

2021’de NFT’lerin artan popülaritesi ile birçok sanatçı kendi NFT’lerini yapmaya başladı ve satışlar yüksek. Dünyaca ünlü sanatçılar bu pazara girdikçe, NFT giderek daha popüler hale geldi. Bundan etkilenen NFT platformu günlük olarak kayıt yapmaya başladı.

Bu yazıda yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek oynaklıkları nedeniyle risk taşıdığının farkında olmalı ve kendi araştırmalarına göre işlem yapmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.