Haberler

OpenSea Polygon (MATIC) Entegrasyonunu Duyurdu

Geçen Haziran, OpenSea, kullanıcıların NFT'lere daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişmesine yardımcı olmak için Web3 açık kaynaklı Seaport'u yayınladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

OpenSea Polygon (MATIC) entegrasyonunu duyurdu. Geçen Haziran, OpenSea, kullanıcıların NFT‘lere daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişmesine yardımcı olmak için Web3 açık kaynaklı Seaport’u yayınladı.

OpenSea yaptığı açıklamada Seaport ve Polygon’a entegre edildiğini duyurdu.

OpenSea’den Polygon Desteği

Kullanıcılara NFT’lere erişmenin daha hızlı ve daha güvenli bir yolunu sunmak için OpenSea, geçen yılın Haziran ayında Ethereum tabanlı Seaport’u tanıttı. Bunun ardından daha önce kullanıcıları adına Klaytn ve Solana için entegrasyon duyurusu yapan Seaport, Polygon entegrasyonunu da başarıyla tamamladı. Seaport için Polygon ağ desteğinin tamamlandığı OpenSea tarafından Twitter üzerinden duyuruldu. Sonuç olarak, Seaport kullanıcıları artık platforma çok sayıda ağ üzerinden erişebilir.

Geliştiriciler, tweet’te şunları belirtti:

Bugünden itibaren, Polygon’daki tüm yeni listeler ve teklifler için Seaport’u kullanmaya başlayacağız! OpenSea’deki herkesin deneyimini geliştirmek için Seaport’u birden fazla Blockchain ağında kullanmaya başlamaktan heyecan duyuyoruz

Hacim ve işlemler açısından, NFT piyasası şu anda en verimsiz dönemlerinden birini yaşıyor. DappRadar istatistiklerine göre, NFT pazar hacmi Haziran 2021’den bu yana ilk kez 1 milyar doların altına düştü. Kripto para piyasasının ayı aşamasından geçmesi ve fiyatların keskin bir şekilde düşmesi NFT piyasasındaki düşüşün ana nedeni haline geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.