HaberlerEthereum Haberleri

Opensea’dan Ethereum Merge’ü Açıklaması!

En büyük NFT platformu olan OpenSea, yaklaşmakta olan Ethereum Merge'e yaklaşımlarını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Opensea’dan Ethereum Merge’ü açıklaması. En büyük NFT platformu olan OpenSea, yaklaşmakta olan Ethereum Merge’e yaklaşımlarını açıkladı.

Çok sayıda işletme Ethereum Merge için hazırlık yapmaya başladı. OpenSea bu konuyla ilgili en son açıklamayı yayınladı.

PoS Zinciri OpenSea Tarafından Desteklenecek

En önde gelen NFT ağı Ethereum, piyasa türbülansı dönemlerinde gas ücretleri nedeniyle ateş altında kaldı. Bu bağlamda, Ethereum’un yakın zamanda güncellenmiş versiyonu olan Ethereum 2.0, bu sorunları çözmeyi amaçlıyor.

OpenSea, Twitter sayfasında Proof of Stake’i destekleyeceğini açıkladı. Halen bu sorun üzerinde çalışan işletme, kararlı bir şekilde takip edeceklerini açıkladı.

Topluluğun bir kısmının değişime inatla karşı çıkması, Ethereum Merge ile ilgili sorunlardan biri. Bu konu yerel düzeyde o kadar çok dikkat çekti ki, bu sektöre dahil olan birçok işletme ve kripto para borsaları, Ethereum’un Proof of Work  çatalına destek ilan etti. Ancak bazı işletmeler Proof of Work’ü hiçbir şekilde desteklemeyeceklerini belirtmişlerdi. Antpool, bunlardan birinin en iyi örneği. Bulut madenciliği şirketi olan Antpool, kısa süre önce bu alandaki müşteriler için Ethereum Classic’e (ETC) bir yatırım yaptığını duyurdu ancak Ethereum’un Proof of Work çatalını desteklemeyeceğini de belirtmişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.