Haberler

Pantera Capital, Bitcoin’in Neden Yakında Alıma Müsait Olduğunu Açıklıyor

Kripto para piyasasındaki son türbülansa rağmen Pantera Capital, önümüzdeki haftalarda bitcoin fiyatında bir artış öngördü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yatırım firmasına göre, ‘Vergi Günü’ pervanelerden biri olabilir. Ayrıca şirket, kripto para endüstrisinin yakında geleneksel finansal piyasalardan ayrılabileceğini ve bağımsız ticarete başlayabileceğini de sözlerine ekledi.

Bitcoin’in son birkaç ayı oldukça düşüşlü geçti. Pek çok destekçi, 2021’in sonunda 100.000 dolardan işlem göreceğini beklerken, yılı 50 bin doların altında tamamladı ve yeni yılın başlangıcı daha fazla düşüş anlamına geliyordu.

24 Şubat, Rusya ve Ukrayna arasındaki askeri çatışmanın varlık için önemli fiyat düşüşlerine yol açması nedeniyle olumsuz bir ticaret günüydü. Bugün olsa da, BTC çoğu kaybı geri aldı ve 39.000 doların altında kaldı.

Pantera Capital, “Sonraki Mega-Alım” olarak adlandırılan raporunda, bitcoin’in boğa koşusuna yakında devam etmesinin nedenlerini özetledi. Bunlardan biri de bu yıl 18 Nisan’a denk gelen yaklaşan “Vergi Günü”.

Şirket, 2013, 2017, 2020 ve 2021’de (önceki büyük artışlar), bitcoin fiyatının etkinlikten 35 gün önce önemli ölçüde arttığını hatırlattı. Bununla birlikte, yatırımcılar vergileri karşılamak için bazı varlıkları satarken, varlık o gün civarında bir miktar değer kaybetti.

Pantera Capital, COVID-19 salgını sırasında Fed’in politikalarına da değindi. Şirket, itibari para birimlerinin toplu olarak basılmasını, Hazine tahvillerinin manipüle edilmesini ve tahvillerin ipotek edilmesini “açıkça yanlış” bir yaklaşım olarak nitelendirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.