Altcoin HaberleriHaberler

PAWS Chicago, Dogecoin’i Ödeme Sistemine Ekledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Medyaya yansıyan son bilgilere göre  PAWS Chicago; bağış ödemeleri için Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve birçok kripto para birimini kabul edeceğini açıkladı. Chicago merkezli hayvan sahiplendirme platformu olan PAWS Chicago, kripto paralar ile bağış ödemeleri kabul edeceğini açıkladı.  PAWS Chicago , kısırlaştırılan ve ötenazi uygulanarak uyutulan hayvanların sayısını azaltmak kurulmuş bir platformdur.

PAWS Chicago’dan Önemli Adım

Hayvanaları sahiplendirme yöntemiyle yeni aileleriyle buluşturan PAWS Chicago platformu.  son edinilen bilgilere göre ; bağış ödemelerinde  Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve birçok kripto parayı kabul edeceğini duyurdu.

Kaynak: Redditor Slappy__White
Kaynak: Redditor Slappy__White

Popüler kripto para birimi Dogecoin ilk defa hayvanlara yardım kampanyasında kendisine yer bulacak. DOGE, mevcut faaliet döneminde kurum amacının oldukça uzağında kalsa da bu sefer fiili olarak  köpeklere yardım etme fırsatı elde etti.

Şaka kripto para birimi Dogecoin, Elon Musk ve reddit güçlü yapıların desteği olmadan ilk defa bu şekilde bir organizasyonun içinde yer alacak.. PAWS Chicago, köpek ve kediler için organizasyonlar düzenleyip yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalar yürüten bir kurumdur. Son yapılan açıklamalarına göre Dogecoin’in ön plana çıkmış olduğu bir planda birçok kripto parayı ödeme yöntemi olarak kabul edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dogecoin Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Dogecoin’de Son Durum Nedir?

Popüler kripto para birimi Dogecoin, genel piyasa trendini takip ederek 0.35 dolara dokunmuştu. Ancak bu seviyede tutunamayan DOGE, 0.30 doların altına geriledi. Lider kripto para Bitcoin’in 50.000 dolara çıkmasıyla  peşinden gerilemesi, tüm piyasayı etkiledi ve kısa bir sürede kripto para piyasası kızıla bürüdü.

Kripto para piyasası bir düşüş trendi içindeyken  gün içinde yüzde 8’lik değer kaybı ile Dogecoin fiyatı, 0.28 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Dogecoin, Elon Musk ve Reddit gruplarının radarında kalmaya devam ederken DOGE topluluğu heyecanlandırıcı bir gelişme gözlüyor.

Ancak Dogecoin’in dizaynı ve yapısı ekosistemde herhangi bir gelişmeye izin vermiyor. Yalnızca FOMO ve topluluk ateşi ile hareketler sergileyen DOGE, durgun gündem dolayısıyla önemli bir performansa imza atamadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.