Bitcoin HaberleriHaberler

PayPal CEO’sundan, Kripto Ekosistemi Yorumu: “Finans Dünyasında Yeni Bir Yön Belirleyecek!”

Uzun süredir Bitcoin destekçisi olan PayPal CEO'su Peter Thiel, kripto paralara olan coşkusunu bir kez daha dile getirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun süredir Bitcoin destekçisi olan PayPal CEO’su Peter Thiel, kripto paralara olan coşkusunu bir kez daha dile getirdi.

PayPal CEO’su Daniel Schulman, kripto para birimi hakkında konuştu. PayPal CEO’su Peter Thiel, kripto para birimlerinin finansal sistemi yeniden şekillendirme potansiyeline sahip olduğunu söyleyerek kripto para ortamına ilişkin iyimser görüşlerini yineledi.

PayPal CEO’sundan “Kripto Para” Açıklaması

2019 yılında Bitcoin‘e yaptığı yatırımı son halka açık konuşmasında açıklayan sert bir kripto para şampiyonu olan Daniel Schulman, kripto para birimlerinin finansal sistemi değiştirebileceğini savundu. PayPal CEO’su Daniel Schulman ise, büyük kripto para birimi Bitcoin’in gelecekteki fiyat seviyeleri için analiz ve tahminlerin önemsiz olduğuna inanıyor.

Daniel Schulman, Bitcoin’in gelecekteki fiyat seviyelerini tartışmanın anlamsız olduğuna ve dijital varlık piyasasının faydalarının ve finansal dünyayı olumlu yönde etkileme yeteneğinin birincil odak noktası olması gerektiğine inanıyor:

Özellikle kripto ve dağıtılmış defter teknolojilerinin gelecekte bankacılık sistemini nasıl etkileyeceğini görmekle ilgileniyorum. Çoğu kişinin aklına ilk gelen şey ya kripto para alıp satmak ya da yarın Bitcoin fiyatının ne olacağıdır. Dijital para birimleri söz konusu olduğunda, beni en az ilgilendiren kısım bu.

Bloomberg Raporuna Gore Bitcoin Kuresel Dijital Teminat Olma Yolunda Ilerliyor

PayPal’da Stabilcoin Çalışmaları

PayPal kısa süre önce yeni bir istikrarlı kripto para birimi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. PayPal’ın iddialarına göre girişimin net ve belirli bir yolu yok ancak gereksinimler değerlendiriliyor. PayPal’ın Kripto ve Dijital Para Birimlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jose Fernandez da Ponte, şirketin düzenleyicilerle sürekli temas halinde olduğunu ekleyerek kuralların önemini vurguladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.