Bitcoin HaberleriBlockchain HaberleriEthereum HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Gate io Pazarlama Şefinden NFT Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Gate io Pazarlama Şefinden NFT açıklaması. Bazı ünlüler ve şirketler bu geleceğin finansal teknolojilerine ve platformlarına geçiş için hazırlanmaya başlarken, NFT’ler ve metaverse hakkında halkın farkındalığı son haftalarda ve aylarda istikrarlı bir şekilde arttı.

Gate.io pazarlama şefi (CMO) Marie Tatibouet, Paris Blockchain Zirvesinde Kitco News ev sahibi David Lin ile NFT‘lerin geleceğini ve genel olarak kripto para birimi sektörünün genişlemesini tartıştı. Tatibouet, özellikle çok sayıda yeni kullanıcının kripto dünyasına geçmişte olduğu gibi Bitcoin gibi daha yerleşik kripto para birimleri yerine NFT’ler aracılığıyla katıldığı gerçeği ışığında, tokenize edilmiş koleksiyonların yükselişini vurguladı:

Kripto için yeni kullanıcıların çoğu, Bitcoin veya Ethereum ile değil, ilk kez NFT’lerle dahil oluyor ve şu anda gördüğümüz şey, KYC’nin artık gerçekten bir engel olmadığı.

Gate.io’nun CMO’su, NFT’lerin piyasa değerinde Bitcoin’i geçeceğine inandığını belirten Shark Tank’ın ana yatırımcısı Kevin O’Leary’ye yanıt olarak şunları itiraf etti:

Kesinlikle. Bence %100 çünkü NFT pazarı çok farklı şeyler olabilir ve örneğin tüm sanat eserlerinin NFT’lere veya parçalanmış NFT’lere sahip olacağını ve kısa bir süre için değil, 10 yıl sonra her bir sanat eseriyle ilişkilendirileceğini düşünüyorum. Bundan neredeyse eminim.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.