Kripto RehberEditörden SeçmelerHaberler

Pitbull (PIT) Token Nedir, Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Pitbull topluluğunun ortak çabaları ile geliştirilen PIT Coin ile ilgili birçok açıklamayı bu yazımızda bulabilirsiniz. Farklı meslek gruplarından insanların verdikleri katkılarıyla ortaya çıkan PIT Coin nasıl alınır, PIT Coin avantajları ve dezavantajları neler sorularına yanıt vermeye çalışacağız.

Pitbull (PIT) Token, Pitbull grafik tasarımcılar, web tasarımcılar ve yazarlar gibi pek çok farklı sektör çalışanı tarafından hep birlikte güç ile geliştirilmiş kripto para birimidir. Kendi ağında kullanılma imkanı tanıyan kripto para birimi olan PIT token, ona sahip olanlara değer katmaktadır.

Pitbull platformunda hisse sahibi olmak amacı ile sahip olan PIT Coin, piyasaya henüz yeni yeni giriş yapan bir token’dır. Dogecoin ile başlayan SHIB token ile devam etmekte olan köpek sezonu olarak bir parçası sayılmaktadır.

Pitbull (PIT) Projesinin Amacı Nedir?

Pitbull (PIT) Token projesinde yer verilen ilk amaç, sosyal olan bir deneyi gerçekleştirmektir. Birbirlerini tanımayan birden fazla, her meslekten kişinin yeni bir kripto para birimini üretmekte rol almaları sağlanmıştır.

Projenin temel amacı PIT Coin’in Pitbull topluluğunda yer alan insanlar tarafından geliştirilmesi olmuştur. Bu yüzden PIT Coin’e sahip olanlar aynı zamanda projenin de hisse sahipleri sayılmaktadır.

PIT Token Yorum

PIT Coin hakkında yapılan yorumlara bakıldığında piyasaya girişi ardından başarılı bir ivmeyi yakaladığının sözünün edildiğini görürüz.

Analistler PIT Coin’in hareket grafiğini incelediklerinde çok ciddi yükselişleri görebildiğini söylemişlerdir. Yine de fiyat hacminin gelişimi için zaman gerektiğini açıklarlar. Yatırımcı kitlesi ise onun sunduğu yararlı şeyleri değerlendirmek ve iyi derecede olan bu yükselişinden kar elde etmek için bu kripto para birimini tercih etmektedirler.

Pitbull (PIT) Token Geleceği

Analistler PIT tokenin önümüzdeki zamanlarda yani yakın gelecekte değer kazanımının gündemde olabileceğini açıklıyorlar. PIT Coin’in 2021 senesi Haziran ayı yani bu aylarda değer kaybını daha fazla ön plana alabileceğini açıklıyorlar.

Analistler henüz net bir fiyat tahmininde bulunmak için sunulan şartların çok erken olduğunu ve fiyat hacminin piyasaya yeni çıkışına bağlı kalarak henüz gelişmediğini belirtiyorlar.

Pitbull (PIT) Token Nasıl Alınır?

Pitbull (PIT) Token almak için planlanan adımlar şu şekildedir:

  • 1. Adım: PIT Coin şu anda PancakeSwap, IndoEx ve Gate io gibi borsalarda işlem görmektedir. Bu borsalardan seçilen internet üzerinden erişim gerçekleştirilmelidir.
  • 2. Adım: Borsadan hesap açma işlemi yapılmalı ve ardından gelen KYC işlem adımları eksiksiz olarak tamamlanmalıdır.
  • 3. Adım: KYC işlemleri ardından hesaba istediğiniz miktarda para yatırılmalıdır. Borsanın “paranı yatır“ kısmından bu işlem rahatlıkla gerçekleştirilir.
  • 4. Adım: Borsadan PIT Coin paritesinin yer aldığı işlem yapılacak sayfasına gidilmelidir.
  • 5. Adım: Bu bölümde güncel fiyattan veya tanımlanan uygun fiyattan PIT Coin alım emri girilir.
  • 6. Adım: Emrin onaylanması ile sanal cüzdana gönderilen PIT Coin miktarı bu alanda saklanabilmektedir. Daha güvenli saklama koşulları için donanım cüzdanları da tercih edilebilir.

Tüm bu adımların doğru izlenmesinin ardından PIT Coin’in alınması gayet sağlıklı şekilde tamamlanır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pitbull Token İncelemesi!

PIT Token Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Pitbull (PIT) Token avantajları:

  • İşlem Hızı: PIT Coin alım satım ve cüzdanlar arası yurtdışına transferde yüksek hızlı işlem yapabilme avantajını sunar. Emir onayı için bekleme süresi oldukça düşüktür.
  • Düşük Masraf: Cüzdanlar arası sınır ötesine transferde, normal bankacılık hizmeti masraflarının altında işlem ücretini çıkarır.

Pitbull (PIT) Token dezavantajları:

  • Kısıtlı Erişim: PIT Coin şu anda az sayıda farklı kripto para borsasında işlem görmektedir. Diğer yandan bu borsaların içerisinde işlem hacmi yüksek olan Binance gibi seçenekler yer almaz. Ona her borsadan ulaşabilmek pek mümkün değildir.
  • Düşük Fiyat Hacmi: Piyasaya henüz kısa bir süre önce katılmış olan kripto para biriminin fiyat hacmi henüz belirlenmiş değildir.
  • Belirsizlik: PIT Coin, piyasaya yeni girmesi nedeniyle tam olarak analistlerin fiyat tahminlerini gerçekleştiremedikleri bir kripto para birimidir. Şu an için geleceği belirsiz görülüyor.

Elon Musk’ın çok fazla çabalaması ile dünyada ses getiren DOGE’nin ardından, benzer temalı birçok kripto para birimi piyasaya sürülmüştür. Aralarında yer alan bazı kripto para birimleri popüler hale geldi ve adını duyurdu.

Pitbull projesi bunlardan birisi. PIT Coin sektöre yani piyasaya yeni dahil olan ve hakkında geniş bir bilgi sunulmayan bir kripto paradır.

Geniş bir topluluk tarafından sosyal deney kapsamında üretildiği açıklanan şeyler arasında yer almaktadır. İşlemleri geniş borsalarda gerçekleşmeyen ve  henüz buralarda yer almayan PIT Coin’in yer aldığı borsalardaki fiyat gelişimine bağlı olarak yeni yorumların yapılabileceği aktarılıyor.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.