Borsa HaberleriEkonomi

Piyasa Analistleri Yatırımcıları Çağırıyor: Altın ve Gümüş alın.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Piyasa Analistleri Yatırımcıları Çağırıyor: Altın Ve Gümüş Alın.
Piyasa Analistleri Yatırımcıları Çağırıyor: Altın Ve Gümüş Alın.

Piyasa analistleri yatırımcıları çağırıyor: Altın ve Gümüş alın. Federal Rezerv (FED) faiz kararı gibi gelişmeler nedeniyle altın bir miktar yükseldi. Yazma sırasında, 1.800 doların biraz altında. Gram altın ise Fed kararı ne olursa olsun ABD doları kurundaki dalgalanmalarla yükseliyor. Bu para birimi değişikliklerinin yatırımcılar için bir belirsizlik ortamı yarattığını fark eden bir analist, insanlara gümüş veya altın satın almalarını tavsiye ediyor.

Tunç Şatıroğlu: Altın ya da gümüş alın!

ABD doları kurunun ani yükselişi ve gramın altına düşmesi bazı yatırımcıları tedirgin etti. Şatıroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda insanlara çeşitli önerilerde bulunarak, şimdi ne yapmaları gerektiğini sordu. “Türk lirasında kaldığını” iddia edenlere borsa, altın ve gümüşe yatırım yapma tavsiyesinde bulundu. Şatıroğlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

TL’de kaldım ne yapayım diye her gün belki 100 tane soru alıyorum. Öncelikle borsa (cazip hisseler videomdaki hisselerden 15 tanesini seçin, daha az olmasın) Yapamıyorsanız hisse ağırlıklı yatırım fonu alın (TEFAS)  Bir miktar paranızla da gram altın veya gümüş alın.

Değerli metallerin işlem fiyatı ons başına 1.799 ABD Dolarıdır. Gram altının fiyatı 900 liraya dayanmaktadır. Şatıroğlu, iki hafta önce yaptığı analizde, “Gram altın almalı mısınız?” demişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.