Altcoin HaberleriHaberler

Piyasa Düşüşünü Fırsat Bilen Bu Balina, 3 Milyon MATIC Satın Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kirpto para piyasasının son çöküşü sırasında, önemli bir balina 3 milyon Polygon (MATIC) satın aldı.

Balina’dan Dev MATIC Alımı

WhaleStats tarafından elde edilen verilere göre, ilk 1000 ETH cüzdanı arasında 297. sırada yer alan bir balina, üç farklı işlemde yaklaşık 3 milyon MATIC satın aldı. 24 Ocak’ta MATIC fiyatı aşırı satım bölgesine girmeden önce en düşük seviyesi olan 1.30’a düştü. MATIC yazı yazılırken son 24 saatte %2 artışla 1.57 dolardan işlem görüyordu.

Blockchain veri izleyicisine göre anonim alıcı, ilk büyük işlemi 1,00,090 MATIC (1.660.149 $) ile tamamladı. Bir saatten kısa bir sürede, toplam 1.159.995 ve 845.778 MATIC tokeni (1.925.592 $ / 1.403.991 $) tutarında iki işlem  ilse daha tamamlandı.

En Çok Satın Alınan Ve Değiştirilen Token
En Çok Satın Alınan Ve Değiştirilen Token

WhaleStats’a göre, MATIC ayrıca yazı yazılırken en çok satın alınan ve değiştirilen ilk on token arasında yer alıyor.

Polygon Yeni Kilometre Taşlarını Açıkladı

18 Ocak’ta, Polygon EIP 1559 yayına girdi ve Polygon’un Ethereum ile tamamen uyumlu olmasını sağlarken, Proof of Stake ücreti ve yakma mekanizmalarını da tanıttı. Bir YouTube çalışanı olan Ryan Wyatt, Polygon Studios’un CEO’su olmak için video paylaşım ağından ayrılacağını açıkladı.

Polygon Studios, ağın oyun ve NFT bölümüdür. Polygon (MATIC), Temmuz ayında çıkış yapan yan kuruluşu stüdyosunun öncülük ettiği projelere 100 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.