Haberler

Piyasa Güncellemesi: Teknoloji Firmaları Rusya’yı Boykot Ettikçe Kripto Piyasası Geri Dönüyor

Bu sabah, kripto piyasası kazançlar kaydetti ve ilk 10 kripto paranın çoğu son 24 saat içinde yükseldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ukrayna’yı desteklemek amacıyla Apple, Rusya’yı Boykot eden diğer büyük teknoloji şirketlerine katıldı. Sonuç olarak, orada yaşayan müşteriler artık iPhone’lar dahil olmak üzere hiçbir ürününü satın alamaz veya uygulama mağazası üzerinden alışveriş yapamaz.

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken piyasalar dün kargaşa içindeydi.Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın Kongre’ye iki yılda bir para politikası güncellemesini vermesiyle piyasalar bugün yakından izliyor olacak. Faiz oranlarının gelecekteki yörüngesi, son olaylardan sonra belirsiz olmuştur. Yine de, büyük ölçüde ADP Tarım Dışı İstihdam Değişikliği’nden gelecek bir rapor nedeniyle yatırımcı beklentileri yakında değişebilir.

En İyi Kripto Para Birimleri Performansı

Bitcoin %1 artışla 44.000 dolardan işlem görüyor. Ethereum’un değeri de biraz arttı – bugün gün ortası saatlerine göre yaklaşık %2 daha yüksek işlem görüyordu. Cardano şu anda piyasa değeri açısından dokuzuncu sırada yer alıyor ancak performansı son günlerin bize gösterdiği gibi devam ederse yarın ilk 10’un dışına düşebilir.Önde gelen kripto para birimi Terra, başarıya doğru yükselişini sürdürüyor. Şimdi piyasa değerine göre 7. sıraya yükseldi ve %63 gibi etkileyici bir kazanç sergiliyor. Geçen hafta boyunca, LUNA tokenlerindeki bir fiyat artışı, onu Ethereum’u geçen tüm para birimleri arasında ikinci en büyük stake edilen varlık haline getirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.