HaberlerAltcoin Haberleri

Piyasa Yorumu: 6 Altcoin Uçuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa yorumu: 6 altcoin uçuyor! Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimleri son 24 saatte yükselişe geçmesine rağmen kritik seviyeyi aşamadı. Bitcoin’in alım satım fiyatı 50.000 ABD dolarının altındayken, Ethereum’un alım satım fiyatı 4.000 ABD dolarının altındadır. Aynı zamanda, ilk 100 piyasa değerindeki 6 altcoin başarıyla yükseldi.

En yükselen altcoin Elrond (EGLD)

Piyasa Yorumu: 6 Altcoin Uçuyor!
Piyasa Yorumu: 6 Altcoin Uçuyor!

Günün başında en büyük değer artışına sahip altcoin %18,27 artışla Elrond (EGLD) oldu. Elrond, parçalama kullanarak hızlı işlemler sağlamak için tasarlanmış bir blok zinciri protokolüdür. Son zamanlarda, Merkezi Olmayan Borsa (DEX) Maiar başarıyla ortaya çıktı ve Elrond kısa süre önce ağ için stake hakları sağlamak için yeni bir ortaklık kurulduğunu duyurdu. En son duyurularına göre, blockchain altyapı sağlayıcısı DEX PancakeSwap CAKE, Elrond ağına katıldı.

İkinci sırada %16,19 ile Dalgalar (DALGALAR) yer almaktadır. Waves, merkezi olmayan uygulamalar (DApp) ve akıllı sözleşmeler dahil olmak üzere çeşitli kullanım durumlarını destekleyen çok işlevli bir blok zinciri platformudur. Ağ, yakında önemli bir duyurunun yapılacağını duyurdu. Ekip, Twitter’da “22 Aralık’ta tarih yazacağız” dedi. En iyi tahminin 100 USDN ile ödüllendirileceğini belirtti.

En büyük artışa sahip üçüncü kripto para ise %15,87 yükselen Avalanche (AVAX) oldu. Son gelişmeye bakılırsa Avalanche ağında önemli bir stable coin ortaya çıkıyor. Bir Ethereum rakibi olarak Avalanche, Boston merkezli Circle tarafından yönetilen nakit ve likit nakit eşdeğerleriyle desteklenen bir stabilcoin olan USDC’nin yerel bir sürümünü ekliyor. Avalanche’ın kurucusu Emin Gün Sirer, bu gelişmenin Avalanche’ın ABD doları göndermek için en hızlı sistem olma konumunu pekiştirdiğini belirtti.

Dogecoin, Elon Musk’ın etkisi altında yükselmeye devam ediyor

En çok yükselen dördüncü token, popüler DEX PancakeSwap CAKE tokenidir. Token %14,74 arttı. PancakeSwap, Binance Fan Token “Ticaret Savaşı”nı başlattı ve kazananın ödüllendirileceğini duyurdu. Ayrıca, IFO (Initial Farm Products) KEK havuzunun lansmanını duyurdu. Dogecoin (DOGE) fiyatını ve detaylı piyasa verilerini buradan görüntüleyebilirsiniz.

Beşinci sırada ise dün Elon Musk’ın duyurusu ile ivme kazanmaya başlayan meme coin Dogecoin (DOGE) yer alıyor. Tesla CEO’su Elon Musk, bazı Tesla ürünleri için DOGE’nin kabul edileceğini açıklamasının ardından DOGE yükseldi. Son olarak, Ethereum genişletme ve altyapı geliştirme için kullanılan yapılandırılmış bir ağ olan Polygon (MATIC) %11,57 arttı. Ağ, Mumbai test ağının EIP-1559 güncellemesini aldığını tweetledi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.