Ethereum HaberleriHaberler

Polygon Kurucu Ortağından Dikkat Çeken Ethereum Açıklamaları!

Polygon'un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Ethereum'un bir gün web 3.0 ekosistemini domine edeceğini iddia ederek "merkeziyetsizlik" vurgusu yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal’a göre, Ethereum web 3.0 ekosistemine hakim olma ve gelecekte kripto ekosisteminde daha da büyük bir rol oynama potansiyeline sahip. Nailwal, Ethereum blok zincirinin son gelişmelerine işaret ederek merkeziyetsizlik kavramını vurguladı.

Polygon Kurucu Ortağından “Ethereum” YorumU

Nailwal, Ethereum’un Web 3.0 dünyasına hakim olabileceğine ve lider akıllı sözleşme platformunun gelecekte kripto ekosisteminde önemli ölçüde daha büyük bir rol oynayacağına inanıyor. Yakın tarihli bir YouTube röportajında ​​Nailwal, Vitalik Buterin‘in “blockchain üçlemi” fikrinden bahsetti ve Ethereum blok zincirinin ilerlemelerini vurguladı.

Ethereum ağının işlem hızı ve ücretleri ile ilgili birkaç sorunu olmasına rağmen, Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal’a göre, Ethereum ağı ağ güvenliğine ve merkeziyetsizliğe öncelik veriyor.

Sandeep Nailwal, Vitalik Buterin’in Teorisine Atıf Yaptı

Nailwal’a göre, Ethereum‘un kurucusu Vitalik Buterin’in teorisine atıfta bulunarak, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve merkeziyetsizlikten sadece ikisine öncelik verilebilir. Nailwal’a göre, ağ güvenliği kritik öneme sahiptir, bu nedenle blockchain ağları bu durumda merkeziyetsizlik ve ölçeklenebilirlik arasında seçim yapmalıdır.

Bununla birlikte, Nailwal’ın aksine, birçok kurumsal firma, Ethereum’un kripto ekosistemindeki hakimiyetinin, ölçeklenebilirlik sorunları nedeniyle gelecekte önemli ölçüde azalacağına inanıyor. ABD merkezli finans devi JP Morgan, yaptığı bir araştırmada Ethereum’un DeFi ekosistemindeki hakimiyetini kaybetmeye devam ettiğini, müşterilere düşük maliyetle hızlı işlem hızı sağlayan Ethereum alternatiflerinin blok zincirlerinin kullanımda yükselişte olduğunu belirtti. Konuyla ilgili birçok uzman, uzun vadede merkeziyetsizlik gerekliliğinin altını çizerken, bazı uzmanlara göre ölçeklenebilirlik gelecekte önemli bir gereklilik olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.