Altcoin HaberleriHaberler

Popüler Altcoin’lerde Son Durum: Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Decentraland (MANA) Yorumları!

En popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC) 40.000 doların üzerine çıkarken altcoinler hareket belirtileri gösteriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC) 40.000 doların üzerine çıkarken altcoinler hareket belirtileri gösteriyor.

Tüm dünya şu anda FED‘in (ABD Merkez Bankası) bu akşam yapacağı açıklamalara odaklanmış durumda. FED bu duyurularda büyük ihtimalle 25 baz puanlık faiz artırımını açıklayacak. Şu anda piyasanın durumdan emin olmadığını gözlemleyebiliriz. En popüler kripto para birimi olan Bitcoin 40.000 doların üzerine çıkarken, altcoinler bir miktar hareket gördü.

Ripple (XRP) Yorum

Bu yazının yazıldığı an itibariyle piyasa değerine göre en büyük 6. kripto para olan XRP, 0,77 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde XRP, piyasaya paralel olarak yaklaşık %3 büyüdü.

Ripple
Ripple

Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile uzun süredir devam eden bir yasal savaşa dahil oldu ve mahkeme davayı daha fazla uzatmayacağını belirtti. Davanın Ripple lehine sonuçlanması halinde bu durum XRP fiyatında önemli bir artışa yol açabileceği gibi kripto para piyasasında da önemli bir kararla sonuçlanabilir.

Ayrıca analistler, durum Ripple’ın lehine gitmese bile XRP fiyatının yükselebileceğine inanıyor.

Cardano (ADA) Yorum

Bu yazının yazıldığı an itibariyle, piyasa değerine göre sekizinci en değerli kripto para birimi olan ADA, 0,81 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık %3 değer kazandı.

Cardano
Cardano

Analistler, ADA fiyatının yükselmeye başlayabilmesi için önce tüm kripto para piyasasının toparlanması gerektiğine inanıyor. Uzmanlara göre, piyasa toparlandığında ADA fiyatı için ilk durak 1,2 dolar olabilir.

Decentraland (MANA) Yorum

Piyasa değeri açısından en değerli metaverse coin‘i olan MANA, şu anda yazı yazılırken 2,35 dolardan işlem görüyor.

Decentraland
Decentraland

Metaverse coinlerin son zamanlardaki popülaritesi ile birlikte, çok fazla yatırımcının ilgisine maruz kaldıkları düşünülebilir. Şu anda analistler, MANA ve SAND gibi metaverse kripto paralarının pazar genelindeki bir yükseliş sırasında en çok etkilenecek kripto para birimleri arasında olacağına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.