Altcoin Haberleri

Popüler analist BTC düşerken sürpriz ralliler beklediği 2 altcoini açıkladı: Sonunda fiyat artışı göreceğiz

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bir süredir sürdürdüğü düşüş eğilimini, ABD’den gelen Eylül ayı enflasyon verilerinin beklentileri aşmasıyla daha da derinleştirdi. Veriler sonrası Bitcoin sert gerileme yaşarken, kripto para piyasalarının kıdemli analisti Altcoin Sherpa, patlama yapabileceğini düşündüğü 2 altcoine odaklandı. Ünlü analiste göre Sushiswap (SUSHI) ve Chainlink (LINK), ilerleyen günlerde sürpriz ralliler gerçekleştirebilir.

ANALİST BU 2 ALTCOINDEN SÜRPRİZ RALLİLER BEKLİYOR

Kripto para piyasasında dile getirdiği başarılı tahminleri ile şöhreti yakalayan ünlü analist Altcoin Sherpa, Sushiswap (SUSHI) ve Chainlink (LINK) adına önemli tahminlerde bulundu. Twitter’da yaklaşık 185 bin takipçisine yönelik tahminlerini paylaşan analist, Bitcoin’in toparlanma yaşamadan önce muhtemelen biraz daha düşebileceğini belirtti ve odağına 2 altcoini aldı. İlk olarak SUSHI değerlendirmesini paylaşan analist, teknik göstergelere baktığında SUSHI’nin sürpriz ralliler yapabileceğini öne sürdü.

SUSHISWAP (SUSHI)

Sushiswap Sushi

Analist, SUSHI fiyatında görülen konsolidasyon evresinin ardından varlığın yukarı yönlü ivme kazanabileceğini öne sürdü. Yazım sırasında SUSHI, son 24 saatte gelen yaklaşık yüzde 7,5’lik değer kaybının ardından 1,16 dolar seviyesinde işlem görüyor.

CHAINLINK (LINK)

Chainlink Link

Öte yandan Chainlink’e odaklanan analist, “LINK şimdilik bunu bir stablecoin olarak görsem de uzun vadede makul bir yatırım tercihi gibi görünüyor. Bence bir birikim aşamasında ve sonunda fiyat artışları göreceğiz” dedi. Yazım sırasında LINK, son 24 saatte gelen yüzde 1,44’lük değer kaybı ile 6,92 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.