Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Popüler Analistten, Bitcoin ve Bu Altcoinlerle İlgili İddialı Tahminler!

Ünlü analiste göre Bitcoin ve bu üç altcoinle ilgili iddialı tahminlerde bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler analist ve tradere göre, Bitcoin (BTC) ve olası bir Ethereum (ETH) rakibi altcoin dahil olmak üzere bu kripto para birimlerinin uçuşa geçeceği tahmininde bulundu.

BTC’nin %40 Artması Bekleniyor

Kripto para uzmanı Altcoin Sherpa, kripto para sektörüne yönelik güncel tahminlerini takipçileriyle paylaştı. Tanınmış analiste göre, en popüler kripto para birimi Bitcoin, daha uzun bir zaman diliminde uygun bir piyasa yapısını koruduğu sürece %40’a yakın bir oranda tırmanacağını belirtti.

Analist, yaptığı açıklamalarda BTC ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bence Bitcoin dibi gördü ve yaklaşık 55.000 dolara hareket edecek. Bitcoin’i altcoinlerin takip etmesi bekleniyor. Teknik analiz açısından, uzun bir zaman diliminde hala bir boğa piyasası yapısıyla karşı karşıyayız.

Btc Grafik
Btc Grafik

Piyasa değerine göre dünyanın en değerli kripto para birimi olan Bitcoin, şu anda CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde 0.39 artışla 39.756 dolardan işlem görüyor.

Bu Altcoinler Yakın Zamanda Patlayabilir

Ölçeklenebilirlik ve güvenilirlik için oluşturulmuş geliştirici odaklı bir blok zinciri olan Near Protocol (NEAR) analistin listesindeki ikinci kripto para olarak yer alıyor. Altcoin Sherpa‘ya göre, Ethereum’un rakibi önümüzdeki haftalarda tüm zamanların en yüksek seviyesini geride bırakacak.

Altcoin Sherpa, NEAR ile ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Hâlâ işin içindeyim ve önümüzdeki haftalarda tüm zamanların rekorunu kıracağımıza inanıyorum.

Near Grafik
Near Grafik

İçeriğin kalaeme alındığı an itibariyle, NEAR Protokol (NEAR), son 24 saatte yüzde 0,34 artışla 15,42 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Sherpa, takipçilerine FTX kripto para borsasının yerel varlığı FTX Token’ı (FTT) düzenli olarak izlediğini bildirdi.

Geniş bir aralıkta aylarca süren ticaretten sonra, kripto para analisti FTT’nin “güçlü” bir yukarı potansiyele sahip olduğunu belirtti ve şunları ekledi;

Daha yavaş bir ticaret olarak, bence oldukça sağlam görünüyor.

Ftt Grafik
Ftt Grafik

Bu yazı kaleme alınırken , FTX Token (FTT), son 24 saatte yüzde 0,28 artışla 41,36 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.