HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Dizi Squid Game’in Kripto Para Birimi SQUID Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi olan Squid Game’in kripto para birimi SQUID, son 24 saat içerisnde yüzde %170 üzerinde artarak uçuşa geçti.

Popüler dizi platformu Netflix‘in son aylarda en çok izlenen dizisi “Squid Game” kripto para ekosistemine dahil oldu. Kısa adıyla SQUID  kripto para birimi önemli bir performans göstererek son 24 saat içerisnde %176 artış kaydetti.

SQUID Token Uçuşa Geçti!

Son zamanlarda hemen hemen her yerde ismini duyduğumuz Squid Game’in kripto para birimi SQUID, geçtiğimiz salı günü 0,012 dolardan işlem görüyordu. Yazının kaleme alındığı sırada SQUID fiyatı 5,55 dolardan alım işlemi görüyor. Ek olarak 20 ekim tarihinde ön satışları başlayan SQUID, son 24 saat içerisinde %176 oranında arttı.

Squid Game Token

Squid Game token

SQUID Token Nedir?

SQUID token‘ı, bir play to earn token’ı olarak tanımlayabiliriz. SQUID yaratıcıları, dizideki oyunlardan esin alınarak yapılan online oyunlara katılabiliyor. Oyunlara giriş ücretleri SQUID olarak alınıyor ve bunun %10’u geliştiricilere ve kalan kısmı ise ödül havuzuna aktarılıyor.

Squid Game, Whitepaper’ına baktığımızda, oyuna katılım arttıkça, ödül havuzu da bir o kadar büyüyor. Ek olarak yapılan açıklamalarda, herhangi bir ölümcül sonuç olmadığını ve oyun oyun kaybedildiğinde sadece yatırılan paranın kaybedildi öğrenildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.