HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Popüler kripto para Analistinden Uyarı: Bitcoin’in (BTC) Grafik Yapısı Kabus Yaşatabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tanınmış bir kripto para uzmanına göre Bitcoin’in (BTC) yapısı yatırımcılara kabus yaşatabilir.

Bitcoin Konsolidasyonu

Twitter’da 174.000 takipçisi olan kripto para analisti Inmortal’a göre, en iyi kripto para birimi Bitcoin, son zamanlarda uzun bir konsolidasyon modelinde.

Son zamanlarda birçok Bitcoin yatırımcısının kabuslarına sebep olacak bir yapı var. Yaptım incelemeler sonucunda kripto para biriminin fiyatında kısa bir ralli sonrasında daha derin bir düşüş olacağının ön görüyorum.

Mevcut ayı piyasası sırasında çoğu trader’ın trende karşı işlem yapması nedeniyle kripto para piyasalarında en çok bilinen Bitcoin’in grafiğindeki yapının oldukça yaygınlaştığını söyledi. Bitcoin fiyat çöküşü sırasında talep eksikliğinin orta seviye yatırımcıların boğa tuzağına kurban gitmesine yol açtığını ve bunun da fiyatın yükselmemesinin temel nedeni olarak nihayetinde tasfiyelerine yol açtığını ekledi. Kıdemli analist yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Bitcoin’in fiyatında değer kaybı yaşanırken, düşüşü durduracak bir alt yapı gibi görünen yeterli bir likiditeye sahip bazı alanlar bulunuyor. Ardından fiyatta yaşanan küçük çaplı yükseliş sebebiyle insanlar FOMO ile satın almalar gerçekleştiriyor. Ancak bu noktalar büyük oyuncular için bir çıkış kapısı. Ayrıca yükseliş trendini sürdürmek için yeni yatırımcı ve gerçek talep yok, bu nedenle fiyat ilk direnç seviyesinde satıyor ve yeni dipler yapıyor.

Btc 8

FOMO’ya Dikkat

Ardından Inmortal, takipçilerini bu piyasa yapısında nasıl hareket edecekleri konusunda uyarmak için şu açıklamaları yaptı:

Bu yapının ilk kısmı düşük seviyelerde, ancak en önemli nokta bundan sonra oluşan fiyat artışı çünkü sıkıcı bir konsolidasyonun ardından ortalama yatırımcıların FOMO’ya gireceği ve büyük oyuncuların onları soldurup satacağı seviye gelecek…

Kıdemli analist, diğer piyasa yapıları gibi bu yapının da daha sık kullanıldıkça ve daha fazla insan bunun farkına vardıkça değişeceğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.