HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Potansiyeli Yüksek Metaverse Tabanlı Kripto Para Birimleri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse ekosistemi, gelecekte hayatımızda önemli bir yer edinmek için büyük potansiyeli olan konuları barındırıyor.

Henüz kavramsal bir aşamada olan Metaverse, şimdiden büyük şirketlerin ilgisini çekmiş durumda. Bu anlamda Metaverse kripto para birimleri, şimdiden analistlerin radarına girmiş diyebiliriz.

Metaverse Tabanlı Önemli Projeler

Axie Infinity, kısa diyebileceğimiz geçmişine rağmen kendini metaverse kripto parası olarak  kanıtladı. Popüler oyun platformu için açık topluluk, alım satım, farming, yatırım ve gerçek dünya kazançları bağlantılıdır. Son birkaç ayda devasa boyutlara ulaşan ilgi ve insanların metaverse kripto para birimleri potansiyelini fark etmeye başlaması ile bu alanın büyümesi pek sürpriz olmaz.

Blocktopia (BLOK) ilginç bir metaverse algısına sahip bir kripto paradır. BLOK, Bitcoin’e saygı bağlamında 21 hikayesi ile bir gökdelen olarak inşa edilmiş sanal dünyaya sahip ağa bağlı bir platformdur.

Kullanıcılarına etkinliklere katıldıkça BLOK token elde ederek pasif gelir elde etmesi sağlanmıştır. Blocktopia çarpıcı grafikler ile Fallout 4 ve Syrim gibi büyük hitlerin yapımcısı video oyun stüdyosu olan Bethesda Studios tarafından tasarlanmıştır.

Metaverse Kripto Para
Metaverse Kripto Para

Gözde Metaverse Tabanlı Kripto Para Birimleri

Gelecekte metaverse alanını güçlendirmek için Bitcoin, Ethereum ve Theta gibi kripto paraların kullanılacağına büyük ihtimalle kesin gözüyle bakılıyor.

Şu an için metaverse kavramının vücut bulmaya çalıştığı bir ortamda yatırım konusunun açıkça ele alınması oldukça zor. Ancak yukarıda bahsedilen projeler, Enjin Coin (ENJ) ve Decentraland (MANA) takip edilmesi gereken metaverse tabanlı kripto para birimlerinin başında geliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.