Haberler

Premier Lig’in Kripto ile Bağlantılı Sponsorluk Anlaşmaları Artıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Premier Lig’in kripto ile bağlantılı sponsorluk anlaşmaları artıyor. Kripto ile sponsorluk anlaşmaları imzalayan daha fazla Premier Lig takımı bulunuyor.

Kripto para piyasasının sınırsız bir okyanustan farkı bulunmuyor.  Bu nedenle spordan finansa kadar çeşitli faaliyetlerde bulunuyor. Kripto para piyasası, hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde futbolda varlık göstermede başarılı oldu. Aslında, veriler bu başarının her geçen gün büyüdüğünü gösteriyor.

Premier Ligi’in Her takımda Kripto Para Sponsoru Bulunuyor

5Cd84F3Fae298B3034A3Cc1B

Kripto para birimlerinin değerinin düşmesine ve kulüplerin kripto para birimleriyle olan bağlarına ilişkin savunma gruplarının endişelerine rağmen, Premier Lig futbolu ile kripto para birimleri arasındaki ilişki büyüyor.

Premier Lig, sponsorluk için kripto ile ortak olan tek masa olmasa da, Türkiye’de Giresunspor gibi genç takımlarda yer alıyor.  Dijital para birimi kullanılarak birkaç futbolcu transferi de tamamlandı, ancak Premier Lig en fazla işleme sahip olarak öne çıkıyor.

Athletic’in analizi, tüm Premier Lig takımlarının geçen sezon bir sponsorluk anlaşması yaptığını gösteriyor. Kripto para şirketlerinin tüm sezon boyunca bahis şirketlerinin rolünü üstlendiğine dair söylentiler bulunuyor.

Premier Lig’deki 20 kulübün geçen sezon alt-üst en az bir kripto para sponsoru vardı. Premier Lig şampiyonu Man City ve Chelsea’nin sırasıyla OKX ve Socios ile anlaşmaları var.

Premier Lig yakında kripto paraların kullanımında artış görebilir. Premier Lig kulüpleri daha fazla sponsorluk anlaşması imzalayarak gelirlerini artırmaya çalışırken, Premier Lig sponsorluğu kripto para birimi işletmelerinin yeni müşteriler çekmesi için ucuz bir seçenek olarak görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.