Borsa Haberleri

PrimeXBT Kripto Para Borsası Güvenilir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar son birkaç yıl içerisinde sergilediği gelişim ile birçok kişinin gündemi haline gelmiştir. Yeni teknolojiler kullanılarak ortaya çıkan bu dijital varlık bilindik yatırım şekillerinden farklılık göstermekte.

Örneğin döviz almak için döviz bürosuna gitmek ya da ev almak için emlak şirketine gitmek gibi uğraştırıcı yatırım modelleri bu dijital para birimleri ile beraber ortadan kalkmış durumda. Dileyen istediği yerden dijital ortamda birkaç dakika içerisinde bu varlıklara yatırım yapabilmektedir. Kişinin yalnızca yatırım yapabileceği borsayı tercih etmesi yeterlidir.

Kripto para birimlerinin artış göstermesi ile beraber bu varlıkların satışına aracılık eden borsa platformları da artış göstermektedir. Fakat bu durum beraberinde bazı olumsuz sonuçların da doğmasına neden olabilmektedir.

Çünkü bu dijital varlıklar devletler tarafından resmen tanınmadığı için satışlarının yapıldığı borsaların takibi yapılmamakta ve bazı güvenlik problemleri ortaya çıkabilmektedir.

Ayrıca yatırımcılar kullanıcı dostu olan ve oldukça fazla sayıda dijital paranın satışta olduğu borsaları tercih etmek istemektedirler. Bu noktada PrimeXBT Kripto Para Borsası yatırımcılar için en iyi borsalardan biri konumundadır.

PrimeXBT Borsası Neden Seçilmelidir?

Kripto paraların oldukça revaçta olduğu bu süreçte insanlar borsa tercihi yaparken bazı noktalara dikkat etmektedir. Dijital para seçeneğinin fazla olması, güvenilir olması, ulaşılabilir olması, hacminin fazla olması vs. özellikler kripto para yatırımcıları için yeterli olmaktadır.

PrimeXBT Kripto Para Borsası bu seçeneklerin yanı sıra beraberinde pek çok özelliği kullanıcı dostu arayüzü içerisinde barındırıyor. Bu ek özelliklerin başında turbo mod, covesting mod ve diğer enstrümanlarda yapılabilen işlemler yer almaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Huobi Güvenilir Mi? Huobi Kripto Borsası İnceleme

PrimeXBT Turbo Mod Nedir?

PrimeXBT Kripto Para Borsası yeni bir gelişme olan turbo modu kullanıcılarının hizmetine sunmuş durumda. Oldukça kullanışlı olan bu seçenek ile yatırımcılar 5 dakika, 10 dakika ve 15 dakikalık periyotları seçerek yatırım yapmak istediği dijital paranın yukarı yönde mi yoksa aşağı yönde mi gideceğini tahmin etmeye çalışırlar.

Bu mod her ne kadar kullanışlı olsa da beraberinde bazı riskleri de getirmektedir. Bunun için bu borsa bu riskler üzerinde deneme yapılması için kullanıcılarına 1 BTC’lik deneme hesabı veriyor. Bu denemelerin ardından kullanıcılar en düşük 1$’dan başlayan fiyatlarla 7 gün 24 saat yatırım yapabiliyor.

Covesting Mod Nedir?

Kripto piyasası yeni yeni gelişmeye başlayan bir piyasa olduğu için çoğu yatırımcı bu ürünlere nasıl yatırım yapması gerektiğini bilmemekte ya da teknik temel analiz gibi analiz yöntemlerini bilmemektedir. Bu noktada karşımıza PrimeXBT borsasına özgü olan covesting mod çıkıyor.

Bu mod sayesinde borsa yatırımı olmayan yatırımcılar başka kullanıcıların yatırımlarını taklit ederek cüzdanlarını büyütmeye başlarlar. Büyük yatırımcıların başarı oranları ve grafikleri analiz edildikten sonra kişi istediği miktarda yatırımı yapar ve dilediği süre boyunca bu ticaretlerden faydalanmaya çalışır.

Diğer Kripto Paralara Nasıl Yatırım Yapılır?

PrimeXBT Kripto Para Borsası kripto para dünyası için yeni bir özelliği daha bünyesine katmıştır. Dileyen bu borsada normal kripto para birimlerine yatırım yapabildiği gibi forex, hisse senedi ve çeşitli emtialara da yatırım yapabilmektedir.

Kişi yatırım yapabileceği bir dijital para birimi bulamazsa elindeki Bitcoin sayısına bağlı olarak bu piyasalarda işlem yapabilmektedir.

Primexbt Kripto Para Borsasında Marjin İşlem Var Mı?
Primexbt Kripto Para Borsasında Marjin İşlem Var Mı?

PrimeXBT Kripto Para Borsasında Marjin İşlem Var Mı?

Kripto paralara yatırım yapan kişilerin bütçeleri çok fazla olduğu kadar çok düşük bütçeler ile yatırım yapmak isteyen kişiler de olabilmektedir.

Bu noktada PrimeXBT marjin yani bir diğer adıyla kaldıraçlı işlemler yapılabilmesini olanak sağlıyor. 100x kaldıraca kadar izin veren PrimeXBT sayesinde yatırımcılar spot piyasanın aksine yukarı ve aşağı yönlü işlemler yapabilmektedir.

Ancak bu yatırım şekli daha fazla kazanç getirebilse de kayıp durumunda da fazla miktarda kaybettirebileceğinden risk analizinin iyi bir şekilde kullanılmalıdır. Örneğin 1.000 dolarlık bir bütçe ile 100x kaldıraç kullanıldığında yüzde 1’lik bir düşüş ile bakiye iki katına çıkabileceği gibi tamamen eriyebilmektedir.

Bu noktada kullanıcıların 5x 10x kaldıraç gibi daha makul oranlarda kaldıraç kullanıp aynı zamanda risk yönetimi hakkında bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

PrimeXBT Kripto Para Borsası Güvenilir Mi?

Kripto para piyasasına girenlerde ya da girmeyi düşünenlerde en büyük korkusu bu piyasanın resmi olarak tanınmamasından dolayı seçilen borsanın güvenilir olup olmadığıdır.

Bu doğrultuda PrimeXBT borsası ek özelliklerin yanı sıra güven konusunda da ön plana çıkmaktadır. Başta İsviçre olmak üzere pek çok yerde yerleşkesi olan bu borsa güvenilir ortamlarda dijital varlıkları korumakta ve kullanıcılarını dışarıdan gelebilecek olan her türlü saldırıya karşı korumaktadır.

Büyük ve güvenli alanlara kurulan sunucular içerde oluşabilecek patlama, yangın vs. durumlara karşı korunaklıyken güvenlik sistemleri dışarıdan gelebilecek olan siber saldırı vs. açısından da korunaklı durumdadır.

Bununla birlikte kullanıcılarının memnuniyetini en üst seviyede tutmak isteyen PrimeXBT Kripto Para Borsasına herhangi bir olumsuzlukta kolayca ulaşılabilmektedir. info@primexbt.com ya da support@help.primexbt.com mail adresleri kullanılarak her türlü bilgi ve teknik destek kolay bir şekilde alınabilmektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.