Altcoin Haberleri

Projelerin listelenmek için can attığı Robinhood 2 altcoini listeledi, varlıklarda fiyat artışı geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası oldukça zor bir dönemden geçiyor ve bu zor dönem, birçok kişinin tahmininden çok daha uzun sürdü. Piyasalarda durgun, düşüş yönlü ve belirsiz seyir devam ederken, buna rağmen kripto para yatırımcılarını heyecanlandıran gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kripto para alım satım platformu olan Robinhood’dan gelen listeleme haberi, piyasalarda heyecan yarattı. Yeni altcoin listelemelerine devam eden platform, bugün yaptığı duyuruda Aave (AAVE) ve Tezos’u (XTZ) listelediğini açıkladı. Borsanın temkinli şekilde büyümeye devam ettiği görülüyor.

AAVE VE XTZ ARTIK ROBINHOOD’DA

Aave Ve Xtz Artik Robinhood

Geçtiğimiz yıl en büyük meme token Dogecoin’i (DOGE) ve ardından Shiba Inu’yu (SHIB) listelemesi için yoğun taleplerle karşılaşan Robinhood, şu anda DOGE arzının yüzde 30’una sahip oluşuyla kripto para piyasasında gündemde kalmaya devam ediyor. Birçok projenin listelenmek istediği bir platform haline gelen Robinhood, bugün yaptığı duyuruda AAVE ve XTZ’nin listelendiğini açıkladı. Bu açıklama kripto para piyasasında ve özellikle de AAVE ve XTZ yatırımcılarında büyük bir heyecana neden oldu.

ROBINHOOD LİSTELEME KONUSUNDA TEMKİNLİ

Son olarak SHIB topluluğunun imza kampanyası ile listeleme talep ettiği Robinhood borsası, kripto para listeleme konusunda çok temkinli davranıyor. Borsada şu anda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Bitcoin SV, Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), Polygon (MATIC), Compound, FTX Token (FTT), Ripple (XRP) ve Cardano (ADA) listeleniyor. Listeye eklenen AAVE ve XTZ, haber sonrasında yüzde 3’ten fazla değer artışı yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.