Haberler

PwC Kripto Başkanı Henri Arslanian, Dijital Varlık Fonu Kurmak İçin Dubai’yi Seçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

PwC kripto başkanı Henri Arslanian, dijital varlık fonu kurmak için Dubai’yi seçti. PwC’nin başkanı ve şirketin dünya çapındaki kripto para birimi başkanı Henri Arslanian, Dubai’de bir dijital varlık fonu kurmak için görevinden istifa etti.

İşletmeler, endüstrinin teknolojik becerisinden yararlanmak için son teknoloji hizmetlerini geliştiriyor. PwC’nin kurumsal finansman ve ilgili yasal hizmetler sunan kripto para birimi başkanı olarak görevinden ayrıldıktan sonra bir dijital varlık fonu kurdu.

PwC Kripto Başkanı, Dijital Varlık Fonu Başlatmak için Dubai’yi Seçti

Financial Times, PwC‘de kıdemli danışman olarak görev yapacak Henri Arslanian’ın Dubai’deki kripto açığını kapatmak için bir dijital varlık fonu oluşturmak için çalışmaya başladığını söyledi.

Arslanian’a göre Nine Blocks Capital Management şehirde geçici düzenleyici lisans aldıktan sonra fonu orada kurmayı seçti. Nine Masts Capital adlı Hong Kong merkezli bir hedge firması, dijital varlık fonuna 75 milyon dolar verecek.

Arslanian’a göre, fonun Dubai’deki konumunun Dubai’nin gelecekte kripto para birimi endüstrisi için bir merkez olma potansiyeline bağlı olduğu iddialarına rağmen, Hong Kong bizim için doğal bir ev olacak şeklinde yorum yaptı. Arslanian, şimdiden Dubai’ye taşındığını ve dijital varlık fonunun sonunda Asya’da mağaza açabileceğini söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.