HaberlerBorsa Haberleri

Revolut, İşlem Ücretlerini Düşüreceğini Duyurdu!

Revolut yaptığı açıklamada, Ekim ayından itibaren kripto para alım satım maliyetini yaklaşık %20 oranında azaltacağını belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Revolut, işlem ücretlerini düşüreceğini duyurdu. Revolut yaptığı açıklamada, Ekim ayından itibaren kripto para alım satım maliyetini yaklaşık %20 oranında azaltacağını belirtti.

Şirket, müşterilerini haberleri e-posta yoluyla bilgilendirdi.

Revolut, Kötü Piyasaya Rağmen İşlem Ücretlerini Düşürüyor

Kötü ekonomiye rağmen, İngiltere merkezli Revolut, Son açıklamalar ve eylemler nedeniyle düzenli olarak gündemde yer alıyor. Avrupa’da 17 milyon kullanıcısı olan ve kripto para hizmetleri sunmaya yetkili olan kuruluş, kripto para alanında da kadrosunu genişleteceğini açıkladı.

Revoult

Revolut’tan yapılan açıklama

Şirket, müşterilerine kripto alım ve satım komisyonlarını %2,50’den %1,99’a veya 0,99 euroya (hangisi daha yüksekse) düşürdüğünü e-posta yoluyla bildirdi.

Açıklanan faiz indirimi, neredeyse %20,4’lük bir indirim anlamına geliyor. Kripto para piyasası ayı piyasasında olmasına rağmen, bu düşüş şirket tarafından bir kullanıcı yanlısı stratejisi olarak görüldü.

Revolut ayrıca, Ağustos ayında kripto öğrenme platformunu başlatırken “Öğren ve Kazan” yönteminin uygulanmasının ardından her ay 1,5 milyondan fazla yeni üye eklediğini açıkladı. Ek olarak, platformun kullanıcılarının, özellikle de “Öğrenip Kazananların” en az 32 farklı ülkeden geldiği ortaya çıktı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.