HaberlerTüm Haberler

Ripple CTO’su, Elon Musk’a Göndermede Bulundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple (XRP) CTO’su David Schwartz, sosyal medya platformunda Elon Musk’a atıfta bulundu.

Yıllardır kripto sektörünün önemli gündemlerinde olan Ripple’ın CTO’su David Schwartz, Twitter’da Elon Musk’a gönderme yapan bir paylaşımda bulundu. Schwartz, Elon Musk’ı tebrik ettiği bu ironi ile gündeme geldi. CTO’nun paylaşımında 420 ibaresi de ayrı dikkat çeken konular arasında yer alıyor.

2018’de milyarder, Elon Musk tarafından “420” tweet’i attığı için SEC tarafından dava edildi. WSJ aracılığıyla yayınlanan habere göre Musk, bu davalar sonucunda suçsuz olduğu bulundu. Milyarder bu kararının hemen ardından Twitter’da yaptığı paylaşımda;  “Tanrıya şükür, halkın bilgeliği galip geldi!” dedi şeklinde ifadede bulundu.

David Schwartz’ın milyardere yanıt vermesi uzun sürmedi. Elon Musk’a atıfta bulunduğu tweet paylaşımı dikkat çekti. Ancak Ripple CTO paylaşımı Tesla’dan çok XRP’yi kapsıyor. Yetkili, herhangi bir kafa karışıklığına mahal vermemek adına bu paylaşımın şaka amaçlı olduğunu belirtti.

Schwartz yaptığı paylaşımda özel olarak 420 dolardan XRP aldığını ve kaynak sağlandığını söyledi. Ayrı bir açıklama yapan CTO, ironi yaptığını söyledi.

Yatırımcılar, devam eden dava olaylarına ilişkin beklentilerini XRP gündeminde yer almaya devam ediyor. Gözler, XRP’den gelebilecek haberlere kaydı. Kripto piyasası ve sosyal medya için XRP, gündem haline geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.