Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Davası Son Durum: Ripple ve SEC Davası Ne Zaman Sonuçlanır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple yatırımcılarının sabrı tükeniyor; Ripple ve SEC davası ne zaman bitecek? Ripple davası neden daha karmaşık hale geliyor?

Ripple ve SEC arasındaki yıl boyu süren savaşın XRP yatırımcıları üzerinde önemli bir olumsuz etkisi oldu. Fiyat 2018’de görülen 3$ seviyelerine geri dönmedi. Bunda son dönemde yaşanan düşüş evresinin etkisi elbette önemli. Bununla birlikte, 2021 altcoin boğa sezonunda bile, XRP yatırımcıları 2018’deki fiyatı yakalayamadı.

Ripple ve SEC Davası Ne Zaman Sonuçlanır?

Önde gelen bir XRP destekçisi olan @XRPcryptowolf, ABD Blockchain Derneği’nin politika şefi Jake Chervinsky’nin yakın tarihli bir tweetine atıfta bulundu ve burada Ripple Labs ve tüm XRP Ordusunun “SEC’e kariyerlerinin en zor savaşını verdiğini” belirtti.

 

“Ripple, SEC’e Elon Musk’tan daha agresif yanıt veriyor.”

SEC daha önce Tesla gibi  Block.One, Kik, Virgin Capital kripto fonunun yaratıcısı Stefan Qin ve John McAfee’ye dava açtı fakat bunların tamamı SEC ile uzlaşma yolunu tercih ettiler.

Bunların dışında Ripple yönetimi, bir uzlaşmadan çok başarı ile ilgileniyor gibi görünüyor. Belki bu tutumu almamış olsalardı, dava o kadar uzun sürmeyebilirdi. Davanın bu yıl yeniden görülmesi bekleniyor. Her iki taraf da prosedürü bir ölüm kalım meselesi olarak gördüğünden, daha yoğun tartışmalar beklemeliyiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ripple Davasında Son Gelişmeler!

Dava yargıcı Sarah Netburn, SEC‘e, ajansın önceki şefi Hinman tarafından hazırlanan ve Ethereum’un bir menkul kıymet olup olmadığını ayrıntılandıran bir mektup taslağı sunmasını emretti. Hinman, 2018’deki bir konferansta Ethereum’un sonuçta bir menkul kıymet olmadığını savundu. SEC’in, mektubun yanı sıra SEC toplantılarından ve ajansa bağlı olmayan üçüncü şahıslardan gelen notları da getirmesi bekleniyor.

Bu, Ripple avukatlarının SEC’in neden Ethereum ve Bitcoin’e güvenlik dışı statü verdiğini belirlemeye yönelik son girişimlerinin ve XRP‘de bir şeylerin yanlış olduğu konusunda ısrar etmesinin sonucudur.

Birçok XRP savuucusu bunu, şimdiye kadarki bu yasal mücadelede Ripple için SEC karşısında önemli bir zafer olarak görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.