Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Davasında Son Durum: Yargıç, Son Kararlar Hakkında İpucu Verebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’li avukat Jeremy Hogan, devam eden Ripple davası hakkında konuştu ve Ripple davasının yakın gelecekte heyecan verici değişiklikler göreceğini öngördü. İşte Ayrıntılar…

Ripple Davasında Son Durum

Avukat Jeremy Hogan’a göre, Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki dava önümüzdeki 2-3 ay içinde ilgi çekici gelişmeler olabilir. Devam eden Ripple-SEC davasında, avukat Jeremy Hogan, dava sırasında alınan bir dizi kararın gözden geçirilip düzeltileceğine inandığı için önümüzdeki birkaç ayın ilgi çekici olacağına inanıyor.

Tanınmış hukuk firması Cryptolaw kurucusunun yakın tarihli bir Twitter yorumuna yanıt olarak, ABD’li avukat Hogan, Yargıç Torres’in devam eden davadaki son kararlar hakkında ipuçları verebileceğini belirtti.

Kripto hukuku konusundaki yaklaşımları ile ünlü olan hukukçu John Deaton, bir dizi tweet paylaşımında son kararları ve bu kararların Ripple için ne anlama gelebileceğini açıklamış görünüyor.

Ripple Sec Davası
Ripple Sec Davası

Riple davası savunma avukatı James K.Filan daha önce XRP topluluğunu, Yargıç Torres’in Chris Larsen ve Brad Garlinghouse’un e-postaları ve yasal notlarıyla ilgili üç belgenin mühürsüz olması konusundaki son karar hakkında bilgilendirmişti. Son karar, Ripple sanıklarının önceki hareketlerin bazı görünümlerini kısmen kabul etti ve kısmen de geri çevirdi.

Son olarak, Torres, Ripple’a, SEC’in adil uyarı savunmasına başvurma yönündeki son hareketine yanıt verme fırsatı sağlayacak. Diğer taraftan söz konusu davaya rağmen XRP’de dalgalanma daha güçlü. Ripple kısa süre önce Birleşik Krallık‘ta önemli bir ödeme çözümleri sağlayıcısı olan Modulr ile stratejik ortaklığını açıkladı.

San Francisco merkezli blockchain şirketi, C Serisi turuna katılan yatırımcılardan hisse geri satın aldıktan sonra 15 milyar dolarlık bir değere ulaştığını da belirtti. CEO Brad Garlinghouse, SEC ile olan yasal tartışmasına rağmen Ripple’ın şimdiye kadarki en güçlü finansal konumunda olduğunu belirtti. Yakın tarihli bir röportajda Garlinghouse, Ripple’ın gelecekte halka açılabileceğini düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.