Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Grafik Analizi: XRP Yatırımcıları Bu Grafiklerden Yararlanacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC), 39.700 seviyelerine ulaştıktan sonra bugün 41.800 dolar ile 40.400 dolar arasında dalgalanmaya devam ediyor. Özellikle kaldıraçlı işlemlere odaklanan yatırımcılar, her iki durumda da para kaybetmek için bir yöntem keşfetmiş olabilir. Peki, Ripple (XRP) yatırımcılarını hangi seviyeler bekliyor?

Ripple (XRP) Grafik Analizi

Bitcoin’in dün geceki dalgalanmaları XRP fiyatını 0,69-0,66 dolar aralığında tuttu. Yazma sırasında, XRP hala 0,74 dolardan alıcı buluyor. XRP fiyat grafiği, yatay yükselişi gösteriyor. Bununla birlikte, yeni yıl düzeltme aşamasını uzattı ve fiyat 0,7 dolar destek seviyesinin altına düştü. Bu seviyede, günlük grafik, güçlü talep baskısının varlığına işaret eden birçok düşük ret mumu gösteriyor.

Ripple (Xrp) Fiyat Analizi
Ripple (Xrp) Fiyat Analizi

Ripple daha önce 22 Aralık 2021’de bir fincan kulp deseni ile yükselişin tersine döndüğünü gördük. Ancak fiyat, 1 dolarlık boyun çizgisini kıramadı ve bunun yerine düşüş mumu tarafından reddedildi. Ayrıca, kripto piyasasının korku ve endişesi bu para birimi üzerindeki satış baskısını artırdı ve fiyatı daha düşük destek bölgesine itti.

Ripple İçin Fiyat Tahminleri

Kritik EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), XRP fiyatı için düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, grafik 100 ve 200 EMA’nın, piyasanın negatif momentumunu besleyebilecek bir düşüş eğilimi vermeye hazır olduğunu gösteriyor.

Ripple İçin Fiyat Tahminleri
Ripple İçin Fiyat Tahminleri

Günlük Stokastik RSI çizgisi aşırı satım bölgesine girdi. Ek olarak, K ve D çizgileri, Ripple‘da (XRP) yükselen bir temel yükseliş eğilimini gösteren bir yükseliş geçişi gösterdi. XRP fiyatı şu anda 0,7 dolarlık desteğin üzerinde asılı kalıyor ve bu da talebin bu seviyeden geldiğini gösteriyor. 4 saatlik zaman dilimi grafiğinde XRP fiyat hareketi de düşen bir takoz oluşumu yarattı. Fiyat, yukarıdaki direnç trend çizgisinden çıkarsa, bu model bir yükseliş dönüşü anlamına gelebilir.

XRP fiyat tablosundaki 100 ve 200 günlük EMA’lar bir düşüşün eşiğinde. XRP’nin gün içi işlem hacmi yüzde 6,8 düşüşle 1,7 milyar dolar.

XRP fiyatı için kilit direnç seviyeleri 0,77 dolar ve 0,85 dolar. 0,7 ve 0,62 dolar seviyeleri ise BTC fiyatında güçlü bir düşüş olması durumunda destek görevi görecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.