HaberlerAltcoin Haberleri

Ripple SEC’e Karşı: Mahkeme, SEC Notlarının Mührünü Bugün Açıklayacak; Neden Beklemeye Değer?

SEC ve Ripple davasındaki 'iki mühürlü notun' arkasındaki gizem devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sadece Ripple ve XRP topluluğu değil, tüm kripto çemberi merakla açıklamayı bekliyordu. Yargıç Analisa’nın emrine göre, notları herkese açık olarak açmak için son tarih 17 Şubat 2022’ydi, ancak bu notlarda nelerin gizlendiğini görmek için yarına kadar beklememiz gerekiyor.

Bugün mührü kaldırılacak notlar?

Davada kilit delil olarak adlandırılan bu mühürsüz notlar herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Bu kanıtın, davayı XRP tokeninin bir menkul kıymet olup olmadığına açıklık getireceğine inanılıyor.

Avukat Jeremy Hogan, ‘iki not’un ifşası hakkında hızlı bir güncelleme yaptı.

Bu arada, Ripple’dan Chris Larsen mahkemeye ‘Yasal Notların tamamının mührünün kaldırılmasına karşı olmadığını’ belirten bir mektup sundu.

Neden beklemeye değer?

Dava devam ederken, XRP’nin geleceği ve topluluğu hakkında kafa karışıklığı yaratıyor. Bu ‘iki mühürlü notun’ ifşa edilmesinin sonunda davanın net bir resmini sunması amaçlanıyor. Ripple ve SEC, bu kanıt parçalarında neyin gizlendiğine dair tamamen farklı senaryolar sundu.

SEC, Ripple ve o zamanki CEO’su Christian Larsen’in XRP’nin hükümet düzenlemeleri kapsamında güvenlik olarak görüleceğinin farkında olduğuna inanıyor.

Öte yandan, Ripple ve şimdi başkanı Larsen, SEC’in belgeleri “notlar” olarak yanlış tanıttığını, Ripple’ın avukatlarının nihayetinde tokenlerinin menkul kıymet olmadığı sonucuna varacağını açıkça belirteceğini söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.