Altcoin HaberleriHaberler

Ripple, SWIFT’in Yerini Alabilecek Mi? Uzman İsim Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz günlerde Cryptopolitan.com’a açıklamalarda bulunan Goldman Sachs uzmanı Andrew Lokenauth , Ripple vakfı ve SEC ile sorunlarını çözdükten sonra Ripple ve XRP‘nin halka açılacağına inanıyor . Lokenauth, Ripple’ın XRP’sinin zamanla SWIFT’in yerinin alacağını belirtti.

Ripple-SEC Dava Sonucu ve Uzmanın Yorumu

Lokenauth mevzuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarda,

“Ripple çevrimiçi ödemeleri tekrardan tanımlayacak ve SEC davası çözüldükten sonrasında Ripple, XRP’nin halka arz edecek ve halka açılacak.” sözlerini kullandı.

Öte taraftan Lokenauth, Ripple protokolünü kullanmanın temel yararları içinde süratli işlemlerin ve azaltılmış riskin bulunduğunu ifade ediyor. Dolayısıyla uzman isme nazaran Ripple, pahalı ve yavaş işlemlere sahip olan SWIFT’in yerini alıyor.

Bu noktada SWIFT’in sınırlar içinde para akışını denetim eden 50 senelik bir bankalar arası ödeme sistemi olduğu ifade edilebilir.

Ripple İle İlgili Gelecek Beklentileri

Uzman isim, XRP’nin Ripple protokolünü kullandığını ve bankalar arası ödemeler için oldukça daha hızlı ve daha ucuz bir altyapı sağlayabileceğini söyledi. Böylece Ripple, finansal kurumlara ve şirketlere parayı dünya genelinde hareket ettirmek için hızlı ve verimli bir mekanizma sağlayacak.

Bunlara ek olarak uzman isim en sonunda SWIFT’in de Blokchain teknolojisini kullanacağını ifade ediyor. Lokenauth’a göre Ripple bu aşamada benzersiz bir konuma sahip olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.