Analiz

Ripple Teknik Analizi: Boğaların Mücadelesi Tehlikeli Bölgeyi Engelledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple, son günlerde yaşadığı düşüşte kaybettiği alanı yeniden kazandı. Popüler kripto para birimi XRP, MACD ve RSI indikatörlerinde toparlanma sinyalleri veriyor.

XRP Teknik Analizi

Ripple, son günlerde yaşadığı düşüşü boğaların mücadelesi ile kritik bölgeden bir nebze uzaklaştı ve toparlanma sinyalleri veriyor. Azalan üçgen kırılmasının ardından yaralarını sarmaya devam eden Ripple, %50 fibonacci seviyesindeki yükseliş tepkisi, yukarı yönlü hareketini ateşledi. XRP, son 24 saatte %3 artışla 1.11 dolara terfi etti.

Ripple/Usdt
Ripple/Usdt

RSI ve MACD, 1.15 dolara kadar daha fazla kazanç için alan sağlıyor sadece yukarı yönlü kırılma için momentum eksikliği vurgulanıyor. XRP fiyatı bu dönüm noktasının altına düşerse gelecek günlerde %38.2 fibonacci seviyesinde güvenilir bir desteğe yakın işlem görmesi beklenebilir.

1.18 dolar şeklinde kısa vadeli hedefler için daha güçlü piyasa koşulları aranıyor. Yönlü Hareket Endeksinde bir satın alma sinyali de XRP’ye destek olacaktır. XRP‘nin son 24 saatlik işlem hacmi %20’nin üstünde bir düşüşle karşı karşıya kaldı.

XRP Fiyatı Yorum

ATH seviyesinde çok uzakta olan Ripple 3.84 Nisan ayında başlattığı atağı 2 dolar sınırına dayanırken sonlandırdı. XRP, yatırımcılarını heyecanlandıran bu atak Çin yasakları ile piyasada oluşan baskıdan sıyrılamadı. Öte taraftan  Ripple ve SEC davasının seyri, XRP fiyatını baskı altında tutarken kripto para borsaları yeni listelemelerden çekiniyor.

Kripto para piyasası regülasyonlarının görüşüldüğü bir dönemde kripto para borsaları XRP listelemesiyle başına bela almak istemiyor. XRP Army, Ripple ila SEC arasındaki davaya odaklanırken geçtiğimiz günlerde efsaneleşmiş broker Jordan Belfort, elinde XRP olduğunu ve XRP fiyatının 10 dolara yükseleceğini belirtmişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.