Altcoin HaberleriHaberler

Ripple ve SEC Davasında Kritik Tarih Belirlendi! İşte Detaylar…

Ripple ile SEC arasında devam eden davaya bakan avukat James Filan, işlem sürecinde önemli olacak kritik tarihleri takipçilerine bildirdi! İşte ayrıntılar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple ağının kripto para birimi XRP arasında devam eden hukuk mücadelesindeki kritik tarihler belirlendi! Bu tarihler kripto para yatırımcılarını tarihi bir güne taşıyacak!

Ripple ve SEC Davasının Kritik Tarihleri!

Davayı yürüten avukat James Filan, Ripple davasıyla ilgili attığı tweet’lerde çok önemli bir kararla sonuçlanacak tarihleri belirtti. Davadaki en son gelişmelerden biri olan karar alma süreci kapsamında, davanın taraflarına 22 Aralık 2022’de beyanlarını ve destekleyici unsurlarını torba önergeler olarak sunmaları gerektiğini belirtti.

4 Ocak 2023’te, taraf olmayan bir kişi, Ripple ve SEC tarafından yapılan açıklamalara yanıt olarak, özet kararı tarafların talep ettiğinden daha fazla veya redaksiyon talep ettiği ölçüde mühürlemek için bir hamle sunacak. 4 Ocak 2023 tarihinde, tayin edilen tarafsız kişi, mahkemenin, tarafların mühürleme yapılmaması halinde özet karar materyallerini mühürleme ve yeniden düzenleme girişimlerine itiraz etme yetkisinden feragat eder. Davanın avukatı tarafından sağlanan bilgilere göre, 22 Aralık 2022’de sunulan mühürleme için Torba önergelerin temyiz edilebileceği bir sonraki önemli tarih 9 Ocak 2023’tür. Daubert önergeleri ve destekleyici materyaller, mahkemenin 19 Aralık 2022 tarihli mühürleme kararı uyarınca redaksiyonlarla birlikte 13 Ocak 2023 Cuma gününe kadar kamu dosyasına asılmalıdır.

Son teslim tarihi!

Avukat James Filan’a göre, Ripple davasındaki son kritik tarih 18 Ocak 2023. Uzamış anlaşmazlığın tüm tarafları ve taraf olmayanların son teslim tarihini karşılaması halinde 4 Ocak 2023’te sona erecek olan partizan olmayan mühür önergelerine itiraz etmek için bir prosedür olduğunu iddia etti. Dava ise kripto para piyasalarına ve özellikle Ripple yatırımcılarına gözünü ve kulağını vermiş durumda. Seçimin Ripple fiyatı üzerinde ne tür etkileri olacağını birlikte göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.