Altcoin HaberleriHaberler

Ripple (XRP), Avalanche (AVAX) ve Fantom’da (FTM) Son Durum!

Bitcoin'in son değer kaybı bir kez daha kripto para piyasasına aşağı yönlü bir trend kazandırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bloomberg’e göre, ABD Başkanı Joe Biden’ın önümüzdeki hafta içinde kripto yasalarını özetleyen bir bildiri yayınlaması bekleniyor. Haberin sonucunda lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) tekrar düşüşe geçerek fiyatı 37.170 dolar seviyelerine iğne attı. Piyasa değerine göre en büyük altcoin Ethereum ise anlık olarak 2.445 dolar fiyat seviyelerine dokundu.

Ripple (XRP)

Piyasanın düşüş eğilimi ile XRP, son 1 haftalık zaman diliminde ortalama %7 düşüş hareketi kaydederek 0,70 $ destek seviyelerinin altına geriledi. Son zamanlardaki olumsuz hareketlere rağmen, son günlerde 0,70 dolar destek bandını defalarca test eden XRP, mevcut durumda önemli fiyat seviyelerini korumayı başardı. Bitcoin önceki 24 saatlik dönemde 37.170 dolar fiyat seviyelerini demirledikten sonra, XRP tekrar düşmeye başladı ve 0,72 dolardan işlem görmeye başladı.

Piyasaya Guncel Bakis Xrp Avax Ftm Son Durum Coin Turk Com 1536X914 1

Avalanche (AVAX)

AVAX, lider kripto para birimi Bitcoin’in kayıpları ve kripto para piyasasının düşüş eğiliminin bir sonucu olarak çok önemli fiyat çekilmesi kaydetti. Hafta boyunca birkaç kez önemli fiyat seviyelerini test etmesine rağmen, AVAX 70$’da destek buldu ve en son fiyat dalgalanmalarından sonra 72$’dan işlem görmeye başladı.

Piyasaya Guncel Bakis Xrp Avax Ftm Son Durum Coin Turk Com 1 1536X922 1

Fantom (FTM)

Merkezi olmayan finans (DeFi) alanında önemli bir geliştirici olan Andre Cronje ve Fantom’da yazılım mimarı olan Andre Nell, kripto sektöründen ayrıldıklarını duyurdular. Bu iki kişinin ayrılmasıyla, dahil oldukları projelerle bağlantılı kripto para birimlerinin değerinde önemli bir düşüş yaşandı. Bu bağlamda, Fantom (FTM) haftalık dönemde ortalama %25 kaybettikten sonra 1,30$ güçlü destek seviyesine geriledi. FTM, en son fiyat hareketlerine göre 1,35 dolar fiyat seviyelerinde işlem görmeye başladı.

Piyasaya Guncel Bakis Xrp Avax Ftm Son Durum Coin Turk Com 2 1536X913 1

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.