AnalizHaberler

Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Avalanche’da (AVAX) Son Durum!

Bitcoin'in değer kaybetmesiyle birlikte kripto para piyasası düşüş eğilimine yeniden başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Rusya-Ukrayna çatışmasının başlamasının ardından bir miktar toparlanan Bitcoin (BTC), 27 Şubat akşamı yeniden düşüşe başladı. Son zamanlarda yaşanan bu düşüş dalgalanmaları sonucunda Bitcoin 38.300 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para piyasası, Bitcoin’in düşüşü sonucunda düşüş ivmesi kazandı. Ethereum (ETH), değer kaybının ardından 2.640 doların altına düştü.

Ripple (Xrp)
Ripple (Xrp)

Ripple (XRP)

Son zamanlarda yaşanan değer kaybıyla birlikte kripto para piyasasının yaşadığı düşüşlerin etkisinin geçmesiyle yukarı yönlü atak girişimleri kaydetmeye başlayan Ripple (XRP), yeniden düşüşe geçti. CoinMarketCap verilerine göre XRP’nin değeri son 24 saatte yüzde 3,7 düştü. Bu amortismanlarla birlikte XRP, 0,72 dolar seviyelerine gerilemesine rağmen 0,70 dolar destek bölgesini tutmayı başardı.

Cardano (Ada)
Cardano (Ada)

Cardano (ADA)

Kripto para piyasasında son zamanlarda yaşanan olumsuz gidişle birlikte Cardano (ADA), büyük piyasa değerine sahip kripto para birimleri arasında en çok değer kaybeden altcoinlerden biri oldu. Bitcoin’deki düşüşün ardından ADA rotayı tersine çevirerek 0,88 dolardan işlem görmeye başlayarak kayıplarla sonuçlandı. En son aşağı yönlü hareketlerden sonra ADA da benzer şekilde bir önceki yılın en düşük fiyat seviyelerine gerilemiştir.

Avalanche (Avax)
Avalanche (Avax)

Avalanche (AVAX)

Kripto para piyasası düşüş eğilimine devam ederken, AVAX da önemli bir düşüş gördü. AVAX, CoinMarketCap verilerine göre ortalama %8 kayıpla son 24 saatlik dönemde en çok değer kaybeden kripto para birimleri arasında yer aldı. Son zamanlardaki düşüş hareketlerinin ardından AVAX fiyatı 75 dolardan işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.