Analiz

Ripple (XRP) Fiyat Analizi! XRP Grafikleri İyimser Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının önde gelen altcoinlerinden olan XRP grafiği iyimser görünüyor. Dün kayda değer bir yükseliş gerçekleştiremeyen XRP, 1,05 dolar fiyat seviyesinde kendine destek buldu. XRP/USD paritesinin ivme kazanmasının peşinden, Ripple yatırımcıları coinin 1,20 olan direnç seviyesini kontrol etmesini bekliyor.

XRP’nin 24 Saatlik Durumu!

XRP/USD paritesi şu anda, 1,050 ile 1,085 seviyeleri içinde gelgit yapıyor. XRP’nin günlük işlem hacmi %1,17 düşerek  ortalama 3 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor. Toplam piyasa değerinde ise %2 civarında bir düşüş kaydeden XRP, 50 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile marketin 6. sırasında kendine yer buluyor. Yazının yazıldığı esnada XRP (18 Eylül 2021), piyasada 1,08 dolardan işlem görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Nedir? Ripple Avantajları Nelerdir?

XRP/USD Teknik Görünümü

XRP fiyatı önceki hafta oldukca istikrarlı bir tablo çizemedi. 6 Eylül’de kademeli olarak 1,40 dolara yükseldikten sonrasında, önündeki 24 saat süresince sert düşüşler kaydetti. 7 Eylül düşüşünden sonrasında XRP fiyatı, Pazartesi günkü yükselişine kadar, konsolide oldu.

Xrp/Usd Teknik Görünümü
Xrp/Usd Teknik Görünümü

Şu son 24 saat içinde, herhangi bir negatif durumun yaşanmaması halinde, XRP fiyatının yükselişe devam etmesi yada en azından destek seviyesinin üstünde akümüle olması beklenebilir.  Ripple yatırımcıları, ilerleyen günlerde XRP’nin, destek seviyesinin üstünde seyredip, yukarı yönlü fiyat hareketleri halletmeye başlayarak 1,20 ana direnç seviyesini hedeflemesini bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.