HaberlerAltcoin Haberleri

Ripple (XRP) İçin Şaşırtıcı Fiyat Tahmini

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple (XRP) için şaşırtıcı fiyat tahmini. Kripto para topluluğu tarafından yakından izlenen Ben Armstrong, Ripple (XRP) hakkında iddialı tahminlerde bulundu. Analistlere göre, fiyatlar hızlı ve tatmin edici bir şekilde yükselmeli. Üstelik desteklemek için 5 nedeni var! Peki bu ünlü analistin iddialı tahminini destekleyen 5 neden nedir?

Ripple (XRP)

Yazma sırasında, Ripple (XRP), 1,25 dolarlık bir fiyatla alıcı aramaya devam ediyor. Anahtar 1.16 bölgesinden uzaklaştıktan sonra fiyat nihayet yukarı doğru hareket etmeye başladı. Benzer şekilde, 1,4 dolar seviyesini kırabilirse, Nisan zirvesi 1,89’u hedefleyecektir.

Dört saatlik grafikteki tüm hareketli ortalamalar yükseliş görünümünü destekliyor. RSI henüz aşırı alım bölgesine girmedi ancak yükselişi de izlenmeye değer.

Alıcılar mevcut baskıyı sürdürebilirse 70 seviyesinin üzerine çıkabilir. MACD tekrar pozitiftir ve satış baskısının zayıfladığını teyit eder. Yukarı yönlü hedefler sırasıyla 1.29, 1.37 ve 1.55 olacaktır. 1.17-1.13 USD aralığı olası bir düzeltme için kritik.

Ripple (XRP) İçin Şaşırtıcı Fiyat Tahmini

Ben Armstrong, fiyatın 10 dolara yakın olacağına inanıyor. Bu amaçla, belirtilen hedefini desteklemek için 5 neden sıraladı. Peki XRP böylesine büyük bir boğa piyasasına hazır mı? Elbette bunun ve Ben Armstrong’un doğru olup olmadığını zaman gösterecek. Ancak, nedenlerini kontrol etmek yardımcı olabilir.

Dünya Çapındaki Kabul

Armstrong’a göre, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yasal engellerle uğraşırken, Ripple uluslararası ortaklarla anlaşmaları kapatmakla meşgul. Geçtiğimiz birkaç ay içinde piyasa, Ripple’ın sınır ötesi işlemleri iyileştirmek için Ripple’ın isteğe bağlı likidite (ODL) hizmetini kullanmayı planlayan denizaşırı bankalarla birden fazla işlem imzaladığını gördü.

“ODL ile bankalar, uluslararası ödemelerin hızını ve verimliliğini temelden geliştirmek için XRP’yi geçiş para birimi olarak kullanabilirler.” Bu bağlamda Ripple, geleneksel finansal sistem için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Yeterli teknik yeteneğe sahip olmayan ve uzman desteği bekleyen kurumlar, Ripple Labs aracılığıyla bu geçişe ayak uydurabilir.

CryptoSpend

CryptoSpend adında Visa destekli bir proje var. Analistler, XRP’nin bu üründe şifreli ödemeleri teşvik eden bir yer işgal edeceğini ve analistler, daha fazla insanın işlemler için XRP kullanacağını umduğunu söyledi. Elbette bu, 10 dolarlık hedefin XRP fiyatını destekleyebilir.

İşlem Gücü

Ripple, bu yılın üçüncü çeyreğinde XRP defterindeki işlem hacminin 88.8 milyon olduğunu gösteren üç aylık XRP piyasa raporunu yayınladı. Bu işlemlerin büyüklüğü yaklaşık 70 milyar ABD Doları olup, şu anda çok güçlü olduğunu teyit etmektedir.

Flare Network

Uzun zamandır beklenen airdrop şimdi son aşamasına girdi. En azından Armstrong’un söylediği buydu. Songbird ağının yerel belirteci olan SGB, geçen yıl Flare anlık görüntüsünü alan XRP sahiplerine gönderilecek.

Ripple Davası Bitecek

XRP için en büyük fiyat katalizörünün ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu davası olacağına şüphe yok. Bu davanın sonucu uzun süredir bekleniyordu. Davanın sonuçlanmak üzere olduğunu düşünen analistler, büyük borsaların listelenmesinin fiyatları tekrar yukarı çekeceğine inanıyor. Ancak davanın ne zaman sonuçlanacağı henüz belli değil. Birçok uzman bu sürecin 2022 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanacağına inanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.