Altcoin Haberleri

Ripple Yatırımcıları İçin İyi Haber: Yeni Airdrop Burada!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Ripple Yatırımcıları İçin İyi Haber: Yeni Airdrop Burada!
Ripple Yatırımcıları İçin İyi Haber: Yeni Airdrop Burada!

Ripple yatırımcıları için iyi haber: Yeni airdrop burada! Sologenic’in açıklamasına göre, XRP sahipleri 1.000.000.000 USD’lik bir airdrop alacak. Bir kripto yatırım platformu (Solojenik), Ripple (XRP) sahipleri ve yerel jetonları için 1 milyar dolarlık bir airdrop başlatıyor.

Dalgalanma Airdrop

Solojenik (SOLO), XRP Defter (XRPL) üzerine inşa edilmiş bir ekosistemdir. Geleneksel finans piyasasından çeşitli varlıkları tokenize eder.XRPL pazarında yeni bir merkezi olmayan, ticarete konu olmayan token (NFT) başlatıyor. Şirketin yeni duyurusuna göre Sologenic, yeni pazarın ekosistemini desteklemek için halihazırda SOLO veya XRP sahibi olan yatırımcılara 200 milyon yerel SOLO tokenini airdrop olarak gönderecek. SOLO’nun mevcut işlem fiyatı 5,36 ABD Dolarıdır, bu da toplam airdropun 1,07 milyar ABD Dolarına ulaşacağı anlamına gelir.

Ücretsiz SOLO jetonları almak için kripto yatırımcıları, SOLO ve/veya XRP’lerini airdrop’ları destekleyen merkezi bir borsada tutmalı veya özel cüzdanlarından Solojenik’e bir “güven hattı” oluşturmalıdır. Airdrop anlık görüntüsü 24 Aralık’ta alınacak ve Sologenic, uygun XRP ve SOLO hesapları arasında 100 milyon SOLO tahsis edecek. Güven hatları oluşturan yatırımcılar, jetonlarını 20 Ocak’ta alacaklar. Sologenic’in yeni pazarı, kullanıcıların NFT’leri hareketli grafikler, müzik ve spor koleksiyonları dahil olmak üzere sekiz farklı kategoride basmasına olanak tanıyacak. Ayrıca, kullanıcıların tek bir işlem ücreti ile XRP defterine birden fazla NFT basmasına ve mühürlenmesine izin verecek. Solojenik Geliştirme Vakfı’nın kurucu ortağı Bob Ras şunları söyledi:

“Sologenic DEX’e mevcut kullanıcı katılımını, SOLO topluluğundaki heyecan seviyesini ve endüstrinin hızlı ve düşük maliyetli NFT pazarına olan talebini göz önünde bulundurarak, bu yeni merkezi olmayan NFT pazarının her iki taraf için oyunun kurallarını değiştireceğine inanıyorum. ”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.