Haberler

Ripple’dan SEC’in Hinman E-posta Kararlarına İlişkin İtirazlarına Cevap!

Ripple'a göre, mahkeme ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) Hinman e-posta kararının temyizlerini reddetmeli.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple’dan SEC’in Hinman E-posta kararlarına ilişkin itirazlarına cevap. Ripple’a göre, mahkeme ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Hinman e-posta kararının temyizlerini reddetmeli.

Ripple ve SEC, bir süredir dinamik olarak devam eden gelişmelere sahipti. Karşı itirazların iddiaların ve yanıtların verildiği bir gelişme daha oldu.

Ripple, SEC’in Hinman E-posta Kararları ile İlgili Açıklama Yaptı

Mahkemenin eski kıdemli çalışan William Hinman’ın Ethereum hakkındaki konuşmasıyla ilgili e-postaları yayınlamasına karşı, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) bir protestoda bulundu. Son olarak, Ripple Brad Garlinghouse ve Chris Larsen temsilcileri konuyla ilgili konuştu.

Ripple’dan Sec’in Hinman E-Posta Kararlarına İlişkin İtirazlarına Cevap!

Şimdiye kadar, Yargıç Sarah Netburn, SEC’in istenen bilgileri sağlamasını gerektiren üç emir yayınladı. Ocak ayında mahkeme, müzakere süreci ayrıcalığının onları (DPP) koruduğunu iddia ettikten sonra SEC’e Hinman’ın e-postalarını açmasına karar verdi.

Temmuz ayında mahkeme, SEC’in avukat-müvekkil gizliliği (ACP) iddialarını da reddetmişti. Mahkemeye göre, hukuki tavsiye vermek iletişimin birincil amacı değildi.

Sanıklara göre, konuşma belgeleri, ajansın tipik kripto ticaret prosedürleri hakkındaki bilgisinin kapsamını gösterebilir, potansiyel olarak düzenleyici belirsizliği açığa çıkarabilir ve Ripple’ın adil uyarı pozisyonunu destekleyebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.