Altcoin HaberleriHaberler

Ripple’dan Yeni Anlaşma! BAE Şirketiyle Ortaklık Duyuruldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Kripto para birimlerinin çok sayıda yatırımcıya ulaştığı bu günlerde XRP satışlarıyla projesini fonlayan Ripple, SEC ile karşı karşıya gelmesine rağmen bu riskin pozitif etkisi başlamış durumda. Erken dönemde ciddi altyapı geliştirmeleri yapan Ripple, bugün bir yeni anlaşma daha duyurdu.

Ripple’dan Yeni Anlaşma

Ripple, bir yandan finans kuruluşları diğer yandan merkez bankalarıyla çeşitli anlaşmalar imzalayarak körfez bölgesine yayılmaya devam ediyor. BAE merkezli döviz ve para transferi şirketi Al Ansari Exchange, sınır ötesi ödemeler gerçekleştirmek için Ripple ile olan ortaklığını genişlettiğini duyurdu. Al Ansari borsası, önde gelen para transferi şirketlerinden olan MoneyMatch ile RippleNet’ten yararlanacak.

Şimdilik sınır ötesi ödemeler sadece Malezya’yı kapsayacak. Al Ansari borsasının CEO’su Rashed A. şunları belirtit:

Ripple ve MoneyMatch ile ortaklığımız yardımıyla müşterilerimize daha esnek, daha süratli, daha güvenli ve daha yenilikçi para transferi çözümleri sunacağız”.

BAE’nin fintech hedefleri gereği ülkedeki bu biçim emek harcamalar devlet tarafınca da destekleniyor ve teşvik ediliyor.

Ripple (XRP) Fiyatında Son Durum

Popüler kripto para birimi XRP kritik 1,06 bölgesinin biraz üzerinde seyrini sürdürüyor. Hareketli ortalamaların önemli kısmı XRP fiyatının yükselişe hazır olduğunu da doğruluyor. MACD artık al sinyali vermeye başladı. Fiyatın 1,17 ile 1,42 dolar içinde yeni bir harekete başlaması beklenebilir. Yazı hazırlandığı sırada XRP 1,14 dolardan işlem görüyor.

Xrpusdt
Xrpusdt

Bugünlerde SEC’in verdiği bonkör ETF onayları Ripple ile anlaşma yoluna iter ve bir miktar maddi cezayla dosyayı kapatırsa fiyatın önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Kim bilir bundan birkaç ay sonra borsalarda listelenen Ripple hisselerini yada XRP ETF’lerini bile görebiliriz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.