HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Ripple’ın Eski CTO’su Jed McCaleb’den XRP Açıklaması: “XRP’lerimi Satmayacağım”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple’ın eski CTO’su Jed McCaleb’den XRP açıklaması: “XRP’lerimi satmayacağım” XRP Ledger’ın kurucu ortağı ve XRP ihraççısı Ripple’ın eski CTO’su Jed McCaleb, 15 Temmuz’da her ihtimale karşı XRP’lerinin sonunu satmayacağını açıkladı.

“XRP’lerimi Satmayacağım”

CTC News’e göre, Jed McCaleb bir Zoom tartışması sırasında ” Düşünecek olursanız, hepsini satmam gerçekten aptalca olur. Yani, ya gerçekten token başına 589 dolara giderse? ZENGİN olabilirim! Bilmiyorum, belki bu enflasyon, belki benzin fiyatları… Ama sadece bu XRP’nin geri kalanını elimde tutmanın bana ve aileme daha fazla emniyet sağlayacağı hissine kapılıyorum” dedi.

2014’te Ripple’dan ayrıldığından beri McCaleb, tazminat olarak aldığı milyonlarca XRP sattı; en son, cüzdanında 5,3 milyon XRP kaldı. Tazminat olarak alınan XRP’lerin tutulduğu cüzdan incelendi ve sonuçlar Ripple’ın eski CTO’sunun her ay ortalama 4,75 milyon XRP ve haftada 3,6 milyon XRP sattığını gösteriyor.

Jed Mccaleb Xrp Cuzdani

Zincir üstü bir analitik şirketi olan Santiment, Cuma gününün son saatlerinde XRP ticaret hacmindeki ani artış göz önüne alındığında kripto paranın izlenmeye değer olacağını öne sürdü. Santiment, hafta sona ererken XRP işlem hacminde muazzam bir hareketlilik gözlemlendiğini ve bu aktivitenin devam edebileceğini iddia ediyor. Bu oynaklık beklendiği gibi fiyatı etkileyebilir.

13 Temmuz’da Ripple ile SEC arasında devam eden yasal savşta gelişmenin, XRP işlem hacmindeki artışın nedeni olduğu düşünülüyor. Eski SEC yöneticisi William Hinman’ın konuşmalarının serbest bırakılmasına yönelik bir meydan okuma mahkeme tarafından reddedildi. Ripple‘ın seçimle önemli bir taktik başarı elde ettiği söyleniyordu. Kararın ardından XRP’nin fiyatı yükselmeye başladı ve 0,3065 dolardan 0,3449 dolara çıktı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.