Haberler

Robert Kiyosaki, BlackRock ve Coinbase Ortaklığını Değerlendirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Robert Kiyosaki, BlackRock ve Coinbase ortaklığını değerlendirdi. BlackRock ve Coinbase arasındaki anlaşma, Rich Dad, Poor Dad yazarı Robert Kiyosaki tarafından analiz edildi.

Kripto para piyasasında çok önemli bir gelişmeler yaşandı. ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, 10 trilyon dolardan fazla varlığı yöneten BlackRock ile işbirliği yaptı.

Kripto para sektöründeki en önemli gündem konularından biri halinde. Anlaşmayla ilgili görüşlerini sunan diğer kişiler arasında Rich Dad, Poor Dad kitabının yazarı ve kripto para destekçisi Robert Kiyosaki de vardı.

Twitter’da Kiyosaki, haberin harika olduğunu ve kripto para birimi piyasasının itibarına da yardımcı olacağını söyledi.

Kiyosaki, kripto para destekçisi olmasına rağmen çok farklı görüşlere sahip. Örneğin, Kiyosaki kısa süre önce Bitcoin ticaretine rağmen emtianın değersiz olduğunu iddia etti. Sadece bir oyun oynandığını iddia etti.

İki devasa şirket arasındaki ortaklığın kripto para sektörüne fayda sağlayacağına inanılıyor. Düzenleme sayesinde, BlackRock’un kurumsal müşterileri Coinbase Prime’a erişebilecek. Sonuç olarak daha fazla insanın Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kullanması umulmaktadır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.