Altcoin HaberleriHaberler

Robinhood CEO’sundan Shiba Inu (SHIB) Topluluğunu Heyacanlandıran Açıklama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu topluluğu uzun süredir şaka kripto para biriminin Robinhood platformuna eklenmesini bekliyordu. Shiba Inu listesilemesi, Robinhood CEO’su Vlad Tenev’in yakın tarihli bir açıklamasında kripto para birimini genişletme planlarını yinelemesinden sonra yeniden gündeme geldi.

Shiba Inu, Robinhood’a eklenecek mi?

Vlad Tenev’e göre Robinhood, kripto para teklifini genişletilecek. Bu açıklamayla, tanınmış CEO özellikle SHIB‘ten bahsetmedi, ancak şirketin şu anda sadece yedi tokenden oluşan kripto para listesini genişletmek için bir takım talepler aldığını belirtti.

Shiba Inu Robinhood
Shiba Inu Robinhood

Robinhood CEO‘su ayrıca, şirketin kayıt dışı menkul kıymetleri listelememek için bu cephede düzenleyicilerle iletişim halinde olduğunu iddia etti ve şu açıklamaları yaptı:

“Kripto para birimleri için SEC kayıt gerekliliklerini tetiklemekten istemiyoruz… Platformda sahip olduğumuz paralar konusunda kendimizi çok güvende görüyoruz.”

Öte yandan, bu ayın başlarında Robinhood listeleme spekülasyonlarının geri dönüşüyle, popüler şaka para birimi Shiba Inu (SHIB) %8’in üzerinde yükseldi.

Yatırımcılar ayrıca, çevrimiçi aracı kurumun ne zaman ne zaman kârlı hale geleceğini ve ve şirketin halka arzından bu yana hissedar değerini artırmak için hangi faaliyetlerde bulunduğunu bilmek istiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Robinhood Hisseleri Değer Kaybediyor!

Robinhood’un kripto para birimiyle ilgili işlem geliri, 2021’in dördüncü çeyreğinde şirketin toplam işlem tabanlı gelirinin yüzde 18,18’ine katkıda bulunarak, yüzde 6 düşüşle 48 milyon dolara geriledi.

Bloomberg Intelligence analisti Julie Chariell’e göre önde gelen ticaret platformundaki düşüş, şirketin Shiba Inu listeleme konusundaki tereddütüne bağladı ve şunları söyledi:

“Popüler şaka para biriminin listelenmemesi nedeniyle Şirketin hisselerinin düşmesi olasıdır.”

Şimdiye kadar Robinhood hissesi, GameStop ve AMC gibi firmalarla karşılaştırıldığında önemli bir düşüş olan tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 84 düştü.

2021’de 423 milyon dolarlık net kaybın ardından, popüler ticaret platformu Robinhood, 2022’de kârlılığa geri dönmeyi göz ardı etmiyor ve 2023’te daha kazançlı bir yıl öngörüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.