HaberlerAltcoin Haberleri

Robinhood, Chainlink’i(LINK) Listelediğini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Robinhood, Chainlink’i (LINK) listelediğini duyurdu. Chainlink’in (LINK) listesi Robinhood tarafından açıklandı.

İyi bilinen bir uygulama olan Robinhood, Chainlink‘i (LINK) listeliyor. Liste, kripto para web sitesinde görünmeye başladıktan sonra halka açık şirket tarafından resmi olarak doğrulandı. CoinMarketCap’ten alınan veriler, listeleme sonucunda LINK tokeninin fiyatının %4’ten fazla arttığını gösteriyor.

Daha önce bildirildiği gibi, Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Compound, Robinhood (COMP) üzerinde destek kazandı. Önemli şirket liderleri daha önce ticaret uygulamasının muhafazakar listeleme yaklaşımını övmüştü. Bitcoin, Ethereum ve diğer birkaç önemli altcoin ile birlikte site, 2018’de tanınmış meme coin Dogecoin’i de kabul etmeye başladı.

Pazartesi günkü Bloomberg makalesine göre, en büyük kripto para borsası FTX, Robinhood’u satın almayı düşündüğünü söyledi. Bu raporlar, milyarder Sam Bankman-Fried tarafından denetlenen borsa tarafından hızla yalanlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.