HaberlerAltcoin Haberleri

Robinhood Rakibi, Shiba Inu’yu (SHIB) Platformuna Eklediğini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Robinhood rakibi TastyWorks, popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu’yu (SHIB) platformuna eklediğini duyurdu. 

TastyWorks’dan, Shiba Inu Duyurusu

Robinhood rakibi alım satım platformu TastyWorks, son dönemlerin popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu desteğini duyurdu. TastyWorks CEO’su Scott Sheridan, listelemeyi kullanıcı talebinin sonucu olduğunu belirtti. TastyWorks kullanıcıları bundan önce Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) ile işlem yapabiliyordu.

Geçtiğimiz ocak ayında aracı kurumun ana şirketi, İngiliz çevrimiçi alım satım sağlayıcısı IG Group tarafından 1 milyar dolara satın alındı. Medyaya yansıyan diğer bilgilere göre Public, ekim ayında Shiba Inu‘yu listelemişti. Böylelikle Shiba Inu dev platformlarda boy göstermeye devam ediyor.

Fakat Shiba Army‘nin gözünü Robinhood listelemesine dikmiş durumda ve sonuçlanana dek orada kalacak gibi görünüyor. Güçlü topluluğuyla da bilinen Shiba Inu, Robinhood listelemesini istiyor. Changeorg’da başlatılan imza kampanyası platformun şimdiye dek gördüğü en büyük katılıma sahip olmaya aday gözüküyor. 500.000’in üzerinde kişi Shiba Inu’nun Robinhood borsasında listelenmesi adına imza verdi.

Shiba Inu Güncel Durum

Bir süre yaşadığı düşüşten sonra geçtiğimiz gün ani bir şekilde artarak dikkatleri üzerine çeken Shiba Inu, 0.000065 dolara kadar yükselmişti. Kripto para balinalarının etkinliğini büyük çaplı alımlarıyla SHIB fiyatının yükselişinde önemli rol oynadı.  Shiba Inu, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla %3 günlük kazanç ile 0.000058 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsini

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.