HaberlerAltcoin Haberleri

Robinhood, Shiba Inu Listelemesi SHIB Fiyatını Nasıl Etkiler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz mayıs ayında Dogecoin’in gösterdiği performansa benzer performans sergileyen Shiba Inu (SHIB) rekor üstüne rekor kırıyor. Gerçekleşen fiyat artışları yeni listeleme söylentilerini de beraberinde getiriyor. Son zamanlarda Shiba Inu topluğunun en çok merak ettiği soruların başında “Robinhood listelemesi SHIB fiyatını nasıl etkiler?” sorusu geliyor.

Shiba Inu Gelişmeler!

Son dönemlerin popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) DOGEKILLER lakabını hakettiğini göstererek piyasa değeri bakımından rakibi Dogecoin (DOGE)’i geçti. Her ne kadar bu başarı Elon Musk’ın yaptığı paylaşımlardan sonra gelsede Shiba Inu’da yapılan ciddi gelişmeler de bu performansa zemin hazırladı. Dogecoin killer olarak yola çıkan ve ondan daha başarılı olacağını  iddia eden Shiba Inu (SHIB) çok kısa sürede önemli işler başardı. NFT ve merkezsiz borsa konusunda attığı adımlar onu bir şaka kripto para biriminden çok daha iyi faydalı bir projeye dönüştürdü.

Shiba Inu Fiyat

Son 1 haftada  yaşadığı %122 yükselen Shiba Inu (SHIB), bugün 0,000063 bölgesine kadar geri çekildi. Akşam 0,000088 dolardan geri dönen fiyat piyasa değeri olarak da Dogecoin (DOGE)’i arkasında bırakmıştı. Kısa vadede Robinhood listelemesi gelir ve 0,000088 bölgesi hacimli şekilde kırılırsa bir sıfır daha atması hatta 0,0003 bölgesine erişmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

[ccpw id=”10110″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.