HaberlerNFT Haberleri

Romanya, Resmi Belgeleri Saklamak İçin NFT’den Yaralanacak!

Romanya, resmi belgelerine erişmek, bunları aktarmak ve depolamak için blok zinciri teknolojisini kullanan yeni bir ulusal program açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Romanya, resmi belgeleri saklamak için NFT’den yaralanacak. Romanya Ulusal Bilişim Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (ICI), sakinlerinin resmi belgelerine erişmek, bunları aktarmak ve depolamak için blok zinciri teknolojisini kullanan yeni bir ulusal program açıkladı. “Romanya’nın Ulusal İhraççılar ve Varlıklar Sistemi” (NSIDA) olarak bilinen bu projenin uzun vadeli hedefi, doğum belgesi, sürücü belgesi ve tapu/arazi tapuları gibi önemli resmi belgelerin elde edildiği bir sistem oluşturmak ve geliştirmektir.

Bu tür belgeler, ortam olarak NFT‘ler kullanılarak yüksek düzeyde ölçeklenebilecek ve çevre dostu Elrond blok zincirinde depolanacak. bu girişim ayrıca, insanların fiziksel olarak idari kurumları ziyaret etmenin yorucu angaryasına katlanmak zorunda kalmadan onaylanmış devlet belgelerini alabilecekleri özel ve güvenli bir NFT pazarının açılmasını da içerecek.

ICI, ülkenin hayati kamu kaynakları için merkezi olmayan bir ağ oluşturmak amacıyla gelecekte (henüz bir başlangıç ​​tarihi belirtmemiş olan) NSIDA’nın piyasaya sürülmesinden sonra Elrond’un hizmetlerinden daha fazla yararlanmaya çalışacak.

Birçok NFT destekçisinin uzun zamandır hayalini kurduğu bu blok zinciri teknolojisi uygulaması, Web3‘ün aslında insan toplumunun teknik gelişimindeki bir sonraki adım olduğunu gösteren çok iyi bir örnektir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.